Malatya Lisesi nasıl?

829605

Femtopat
Malatya lisesinde okuyan biri var mı? Okul, öğretmenler, ders anlatımı, okul sinif ortamı, disiplin fln nasıl? Gitmeye değer mi? Güzel bir okul mu?

Malatya lisesinde okuyan biri var mı? Okul, öğretmenler, ders anlatımı, okul sinif ortamı, disiplin fln nasıl? Gitmeye değer mi? Güzel bir okul mu?
Malatya lisesinden kasıtın Malatya anadolu lisesi ise (şehrin en iyi 4.lisesi) güzel lise fakat eğer düz Malatya Lisesi ise ortamı pekte iyi değil, yani dersler pek verimli geçmiyor genelde ders sınıftakiler tarafından bölünüyor (en azından kuzenim öyle söylüyor).

Malatya lisesini kastediyorum yani herkes farklı söylüyor derslerin verimli geçtiğini de söyleyen var garip seven var sevmeyenler var

Malatya lisesini kastediyorum yani herkes farklı söylüyor derslerin verimli geçtiğini de söyleyen var garip seven var sevmeyenler var
Kuzenim oradaydı dediğim gibi, kendisi memnun çünkü ortamı var ve pek ders çalışan bir tip değil, yani sanmıyorum okulda verimli ders işlendiğini Şehriban Günata Anadolu Lisesine puanın yeterse orayı yazmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…