Malın misli ile değiştirilmesi hakkı nasıl kullanılır?

Sabri Gülmez

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.

N11 sitesinden PS4 Sony garantili ürün aldım. Fakat ürün ithalat garantili çıktı, ben.de THH başvuru yaptım ve değişim kararı çıktı. Firma ben değiştirmek istemiyorum, paranı iade ederim deme şansına sahip mi? O zamanlar 2650 TL'ye aldığım ürün şu an 5500 TL oldu. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Elinde değişim kararı varsa, değiştirme hakkına sahipsin diye biliyorum.

Hocam değişim kararı çıktıysa size Sony garantili ürün verirler. Para iadesi olursa da 2650 TL iade ederler. 5500 TL'ye PS4 nasıl olur onu anlamadım. Yanında 5-6 tane AAA oyun aldınız herhalde.

Eğer paranı iade ederse daha iyi tabi ama ürünün yenisini istiyorsan firma ile görüşmen lazım.

Karar aşağıdaki gibi şimdi ben icraya verirsem ve arkadaşın elinde ürün yok ise bana ücret ödemesi yapmak isteyecek (yanlış bilmiyorsam icra müdürlüğü de ok derse) ve ben zarara gireceğim. Çünkü alınan karar içerisinde ps4 ün fiyatı da yazmaktadır. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba
Hocam değişim kararı çıktıysa size Sony garantili ürün verirler. Para iadesi olursa da 2650 TL iade ederler. 5500 TL'ye PS4 nasıl olur onu anlamadım. Yanında 5-6 tane AAA oyun aldınız herhalde.
Hocam uçmuş fiyatlar ps4 eurasia 2 kol 1 tb 5,5 lere gelmiş
THH başvurduğunda fatura fiyatı neyse onu veriyorlar ben şahsen sormuştum.
THH değişim kararı verdi firma ben değiştirmem paranı vereyim derse ne oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    407,6 KB · Görüntüleme: 122
Orada yazan fiyatı iade edecekler. Hocam daha Pazar günü Vatan Bilgisayar'da 2 kollu FIFA 21'li PS4 Pro 4599 TL idi. Bu fiyatlarda bir gariplik olabilir veya ben gittiğimde Vatan indirim yapmıştı. Sağlık olsun.

Orada yazan fiyatı iade edecekler. Hocam daha Pazar günü Vatan Bilgisayar'da 2 kollu FIFA 21'li PS4 Pro 4599 TL idi. Bu fiyatlarda bir gariplik olabilir veya ben gittiğimde Vatan indirim yapmıştı. Sağlık olsun.
sony garantili veya 500 gb 1tb mevzusundan dolayı fiyatları değişmektedir.

Hocam şöyle ki kanuna göre sizin birkaç seçimlik hakkınız bulunuyor ayıplı mal konusunda, siz de değişim talebiyle başvurduğunuz için THH değişim konusunda karara varmış, bu nedenle satıcı her şekilde size ürünün muadilini vermek durumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…