vReply Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Türksat Kablonet kullanıyorum. 100 Mbit alıyorum. Ama aşırı derece de ping sorunu var. TurkNet'te geçersem sorunun düzelir mi? Maltepe içi (mümkünse Girne mahallesi ) TurkNet kullanan varsa tavsiye eder misiniz?
Türksat Kablonet kullanıyorum. 100 Mbit alıyorum. Ama aşırı derece de ping sorunu var. TurkNet'te geçersem sorunun düzelir mi? Maltepe içi (mümkünse Girne mahallesi ) TurkNet kullanan varsa tavsiye eder misiniz?
6 612677 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 385 Çözümler 4 22 Eylül 2024 #2 Altyapı sorgulaması yapın buradan İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet . İstanbul'da olduğunuz için muhtemelen ping sorunu yaşamayacaksınız TurkNet'e geçtiğinizde.
Altyapı sorgulaması yapın buradan İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet . İstanbul'da olduğunuz için muhtemelen ping sorunu yaşamayacaksınız TurkNet'e geçtiğinizde.
vReply Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. TT'den cok cektim. Altyapı sorgulamasında pıng gostermıyor. maalesef.
Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. TT'den cok cektim. Altyapı sorgulamasında pıng gostermıyor. maalesef.