Malwarebytes 7 virüs buldu

Kanka ben burada Kaspersky daha iyi demedim ki ve başta bence sonda ise düşünüyorum dedim Android 6.0 sürüme sahip olan tabletimden Malwarebytes kullanıyorum hem de ve ne bileyim yani Lenovo ile gelen McAfee ve kasperqsky defeder güvenli deyince Malwarebytes 7 tane bulması saçma geldi.

Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz pardonda.

Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz pardonda.

Anlat ozuman bana anlamadığım bilmediğim bir şey var ise anlat kardeşim anlatmak dışında her şeyi yazdın bir markaya bu kadar düşme seni eleştirsem bu kadar sinilenmesin bellki.

O zaman konu açmayın ve virüsleri silmeyin hatta Malwarebytes'ı silin bitti gitti.

Anlat ozuman bana anlamadığım bilmediğim bir şey var ise anlat kardeşim anlatmak dışında her şeyi yazdın bir markaya bu kadar düşme seni eleştirsem bu kadar sinilenmesin bellki.

Malwarebytes'ın 7 tane virüs bulmasına şaşırmayın belli ki bilgisayarınızda PUP, malware virüsü var adı üstünde Malwarebytes malware tarzı virüsleri buluyor bunu mu anlamadınız.

Malwarebytes'ın 7 tane virüs bulmasına şaşırmayın belli ki bilgisayarınızda PUP, malware virüsü var adı üstünde Malwarebytes malware tarzı virüsleri buluyor bunu mu anlamadınız.

Hayir anlamadım başta bunu deseydin ya.

Bende de buldu karantinaya aldım sonra Malwarebytes'i sildim karantinada kalırlar mı?

Bende de buldu karantinaya aldım sonra Malwarebytes'i sildim karantina kalırlar mı?

Yüksek ihtimal karantina klasöründen silinmiştir. Zaten, karantinaya aldığı için başka kopyası yok. Emin olmak için, Malwarebytes tekrar indirip taratabilirsiniz.

Yüksek ihtimal karantina klasöründen silinmiştir. Zaten, karantinaya aldığı için başka kopyası yok. Emin olmak için, Malwarebytes tekrar indirip taratabilirsiniz.

İndirdim tarattım bir şey bulmadı şimdi geri sileceğim sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…