Malwarebytes 7 virüs buldu

İndirdim tarattım bir şey bulmadı şimdi geri sileceğim sağ olun.

Diğer antivirüslerde genelde karantinayı, antivirüsün kurulduğu dosyalarının içine atar. O yüzden onlarda silindiği için, onların kopyası falan olmaz.

İlk olarak tespit edilenler virüs değil. Zararlı olabilecek riskli yazılım ve istenmeyen yazılım tespit etmiş.
KMS riskli bir yazılım kullanıp kullanmamak size kalmış. Utorrent istenmeyen yazılım içeriğinde adware ekleyebiliyorlar, yüklerken iler ileri etmediysen sorun yok.
Son kısımda olan ne olduğu belli olmadığı için sadece onu silebilirsiniz diyebilirim.

Bende de buldu karantinaya aldım sonra Malwarebytes'i sildim karantinada kalırlar mı?

Nasıl yani Malwarebytes karantinasında zararlı yazılım tutmasına rağmen kendini sildirmeye izin mi verdi? Büyük ihtimalle Malwarebytes kendini silerken Malwarebytes kendini yok etmeden virüsleride yok etmiştir.

Nasıl yani Malwarebytes karantinasında zararlı yazılım tutmasına rağmen kendini sildirmeye izin mi verdi? Büyük ihtimalle Malwarebytes kendini silerken Malwarebytes kendini yok etmeden virüsleride yok etmiştir.

Evet etmiştir.

Az önce PRIME999 sayesinde bir şey öğrendim anti virüslerin çoğuları virüsü tamamen siliyor yok ettiği virüsü de kopyasını oluşturup karantina ya atıyor galiba.
Ben silmeden devre dışı bıraktıklarını düşünüyordum yani karantinadaki virüslerin çoğu geri gelmez kilitli bir kopya sadece yanlış varsa düzeltin.

anti virüslerin çoğuları virüsü tamamen siliyor yok ettiği virüsü de kopyasını oluşturup karantina ya atıyor galiba.
Zararlı tipine göre değişir. Bazıları karantinaya alır herhangi bir gerialma durumuna rağmen. Bazı bilindik kesin zararlı olduğunu bildiği zararlıalrı komple siler geri alınmaz biçimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…