Malwarebytes anti-malware indirilmiyor

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
Ben size şeyi soracağım; biliyorsunuz Amerika'dan Türkiye'ye yaptırım uygulandı, bundan galiba Malwarebytes anti-malware'de etkilendi yani anladığıma göre ve de orijinal web sitesine girdiğiniz zaman yazılım maalesef indirilmiyor artık, Malwarebytes anti-malware free sürümü nasıl indireceksin de ve kullanacaksın acaba yardım edebilir misiniz bilgisayarda tahmin ediyorum malware var, ama yazılımı kullanamıyorum gel buyur işte maalesef?

Son düzenleyen: Moderatör:
WARP indirip onunla indirmeyi ya da majorgeeks gibi farklı bir site üzerinden edinmeyi denediniz mi?

Hmm! Peki WARP nedir hocam yani majorgeeks biliyorum aslında indirdiğim şeyler oldu oradan hocam, yani kaç seneden beri indirdim ama cesaret edemedim açıkçası Malwarebytes oradan indirilir mi pek, hocam orijinal web sitesi şeyi diyor Amazon Cloud front galiba yanlış hatırlamıyorsam erişim engellendi diyor galiba öyle bir şey yani tabii yazdığım gibi Amerika sağ olsun hiçbir şey yapamıyoruz, tamindirden indirdim aslında ama güncellenmiyor maalesef sunucuya bağlanamıyor galiba onu da sildim hocam yani öff aman açıkçası bıktım usandım yani. Ha bu arada hocam unutmadan 403 error hatası veriyor orijinal web sitesi şimdi aklıma geldi.

WARP'ı bir tür VPN gibi düşünebilirsiniz, güvenlidir. Ben şahsen Majorgeeks'e Tamindir'den daha çok güveniyorum.
Hmm anladım ! Ben bir deneyeyim o zaman hocam bakalım ne olacak artık olursa olur yinede teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı