OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 15 Nisan 2014 #1 Malwarebytesi bugün güncelledim en çok nefret ettiğim programın eski püskü hali gitmiş yerine daha orjinal bir hal gelmiş. Çok beğendim. Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software Burada programın son hali. Satın almaya değdi diyebilirim.
Malwarebytesi bugün güncelledim en çok nefret ettiğim programın eski püskü hali gitmiş yerine daha orjinal bir hal gelmiş. Çok beğendim. Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software Burada programın son hali. Satın almaya değdi diyebilirim.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 16 Nisan 2014 #2 Gelişmiş bir sürümü ile karşımızda.
E Eien. Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2014 #3 Efsane olma yolunda. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2014
Furkan Efe Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 124 Makaleler 1 Yer Alanya / Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #4 Bu programınm eski sürümü vardı, güncelledim, çalışıyor. Dakat pc açıldığında oto olarak çalışmıyor. Pc Win 8.1 ayrıca. Kaspersky internet security var. Acaba Kasper yüzünden olabilir mi? Cünki programda gerçek zamanlı koruma kapalı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2014
Bu programınm eski sürümü vardı, güncelledim, çalışıyor. Dakat pc açıldığında oto olarak çalışmıyor. Pc Win 8.1 ayrıca. Kaspersky internet security var. Acaba Kasper yüzünden olabilir mi? Cünki programda gerçek zamanlı koruma kapalı diyor.