Malwarebytes az dosya tarıyor

CHRİS W4LKER

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben sürekli Kaspersky ile bilgisayar taraması yapıyordum ve bugün bir değişiklik olsun deyip Malwarebytes indirdim. Ve tamamen kendi sitesinden indirdim farklı bir siteden falan indirmedim. Hatta indirdiğim siteyi atayım:buradan indirdim. Kurdum falan filan her şeyi ayarladım. Sonra bilgisayar taraması yapayım dedim. Kaspersky ile tam tarama yaparken 1 saat civarı sürüyordu. O yüzden bu da Kaspersky gibidir diyerek tam taramayı başlattıktan sonra bilgisayarın başından kalktım gittim. 15 dakika sonra şimdiye kadar bir şey buldumu acaba? Diyerek kontrol etmeye gitmiştim. Bir baktım tarama bitmiş. Kaç kere kontrol ettim hızlı tarama yani quick scan falan yapmadım tam tarama bilgisayar taraması yapmıştım. Ama 230 bin küsur dosya tarayıp taramayı bitirmiş ve virüs algılamamış. Neden böyle oldu merak ettim Kaspersky 900 bin dosya tarıyor ve tarama 1 saat için de falan bitiyor. Ama bu 15 dakika da 230 bin küsur dosya taradı ve taramayı bitirdi. Bu site de Malwarebytes'ı çok övdükleri için bir indireyim bakayım dedim ama sanki biraz değişik bir av.

Not:Ayarlardan rootkit taramasını falan da el ile manuel olarak açmıştım.

Peki. Neden böyle olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…