Malwarebytes benzeri antivirüs önerisi

Farukkkkk

Centipat
Daha fazla  
Cihazımda belirli program internetten bir şey indirmeye vesaire çalıştığında Malwarebytes gibi önleyebilecek ve koruyabilecek bir antivirüs arıyorum. Kaspersky kullanıyorum o hiç uyarmadı ama Malwarebytes 14 günlük deneme sürecinde beni birçok kez kurtardı özellikle jar dosyaları çok sıkıntılı oluyor. (Eğer deneme sürümünü resetlemenin bir yöntemi varsa o da olur.)

Hocam kaspersky ile malwarebytes birbirini tamamlayan programlar. Antivirüs olarak Kaspersky’dan iyisi yok. Anti-malware olarak da malwarebytes’dan iyisi yok. Bilgisayarın iyiyse ikisini birlikte kullanmanı öneririm.

Hocam kaspersky ile malwarebytes birbirini tamamlayan programlar. Antivirüs olarak Kaspersky’dan iyisi yok. Anti-malware olarak da malwarebytes’dan iyisi yok. Bilgisayarın iyiyse ikisini birlikte kullanmanı öneririm.
Bitdefender antivirüs en iyisidir. 2024 genel testleri itibariyle. 2025 daha yeni başladığı için yeni testler daha yapılmadı.

bende de dediklerinize biliyorum ama gel gelelim ki öğrenciyim ve beni aşıyor üyelikler sorumu tekrar sorayım malwarebytes gerçek zamanlı koruma ya benzer bir antivirüs arıyorum malwarebytes bug tarzında bir şey varsa o da iş görür

Hocam vallahi herkes Kaspersky için en iyisi diyordu bende kullandıktan sonra bayağı memnun kalmıştım Bitdefender'ı hiç denemedim ama merak ettim ücretsiz üyeliği var mı?
Var. Bitdefender free yazarak ulaşabilirsiniz. Türkiye sitesi değil yabancı sitede var. Kurulum ekraninda dil yerinden türkçe seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı