EgeKural Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 33 15 Ekim 2020 #1 Selamlar öncelikle, ekran kartım 2 gündür boştayken 60-65 derecelere çıkıyor. Şüphelendim mining olabilir mi diye, Malwarebytes'e tarattım ve sonuçlar ektedir. Bir sıkıntı var mıdır mining vs.? Yardımcı olursanız sevinirim. CPU: Ryzen 3 2200G. GPU: STRIX RX 570 4 GB OC.
Selamlar öncelikle, ekran kartım 2 gündür boştayken 60-65 derecelere çıkıyor. Şüphelendim mining olabilir mi diye, Malwarebytes'e tarattım ve sonuçlar ektedir. Bir sıkıntı var mıdır mining vs.? Yardımcı olursanız sevinirim. CPU: Ryzen 3 2200G. GPU: STRIX RX 570 4 GB OC.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Ekim 2020 #2 Mining yok zararlı var. Oyunlara hile indirmişsin zararlı hepsi. Tarayıcına da bulaşmış. Bilgilerin gitmiş olabilir. Hesap güvenlik önlemlerini alıp bir daha kullanma. AV olmadan da bilgisayar kullanma.
Mining yok zararlı var. Oyunlara hile indirmişsin zararlı hepsi. Tarayıcına da bulaşmış. Bilgilerin gitmiş olabilir. Hesap güvenlik önlemlerini alıp bir daha kullanma. AV olmadan da bilgisayar kullanma.