nexuszfh Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 Malwarebytes bilgisayarımda 16 tane virüs buldu ama silemiyorum karantinaya alma var sadece. Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Malwarebytes bilgisayarımda 16 tane virüs buldu ama silemiyorum karantinaya alma var sadece. Nasıl silebilirim?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 16 Mayıs 2023 #2 Karantina bölümünün altında delete olması gerekiyor.
nexuszfh Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 562410 dedi: Karantina bölümünün altında delete olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağol
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2023 #4 nexuszfh dedi: Sağol Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Sorun yaşandığında güvenli mod iyidir. Silmeye engel durum olmaz. Silme konusunda çözüm bulamazsanız kusursuz temizleme, tespit işlemleri için. Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com Selamlar.
nexuszfh dedi: Sağol Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Sorun yaşandığında güvenli mod iyidir. Silmeye engel durum olmaz. Silme konusunda çözüm bulamazsanız kusursuz temizleme, tespit işlemleri için. Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com Selamlar.
nexuszfh Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #5 hallettim sağolun
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2023 #6 Gülerek kullanın.