Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar hiçbir şey indirmesem bile Chrome dosyaları içinde virüs buluyor. Artık her gün tarama yapıp silmeye başladım, asla bitmiyor. Neden olabilir? Gerçekten virüs müdür yoksa önemsiz bir şey midir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Arkadaşlar hiçbir şey indirmesem bile Chrome dosyaları içinde virüs buluyor. Artık her gün tarama yapıp silmeye başladım, asla bitmiyor. Neden olabilir? Gerçekten virüs müdür yoksa önemsiz bir şey midir?
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 16 Nisan 2022 #2 Güvenli modda tarama yapıp sil, Hibit veya Revo gibi bir Uninstaller'la Chrome'u da kaldır. Sonrasında orijinal kaynaktan tekrar kurulum yap.
Güvenli modda tarama yapıp sil, Hibit veya Revo gibi bir Uninstaller'la Chrome'u da kaldır. Sonrasında orijinal kaynaktan tekrar kurulum yap.
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #3 egoistpizza dedi: Güvenli modda tarama yapıp sil, Hibit veya Revo gibi bir Uninstaller'la Chrome'u da kaldır. Sonrasında orijinal kaynaktan tekrar kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım Revo ya da Hibit nasıldır kullanması direkt tıklayıp siliyor mu?
egoistpizza dedi: Güvenli modda tarama yapıp sil, Hibit veya Revo gibi bir Uninstaller'la Chrome'u da kaldır. Sonrasında orijinal kaynaktan tekrar kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım Revo ya da Hibit nasıldır kullanması direkt tıklayıp siliyor mu?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 16 Nisan 2022 #4 Reklam virüsü buluyor ya da trojan tarzı bir şey bulmuş olabilir. @egoistpizza hocamızın dediğini yapabilirsiniz.
Reklam virüsü buluyor ya da trojan tarzı bir şey bulmuş olabilir. @egoistpizza hocamızın dediğini yapabilirsiniz.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 16 Nisan 2022 #5 Senkronizasyonu kapat.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 16 Nisan 2022 #6 Yusuf Taha Güneş dedi: Hiç kullanmadım Revo ya da Hibit nasıldır kullanması direkt tıklayıp siliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, kaldırdıktan sonra ayrıntılı tarama yapıp kalıntıları silebilirsiniz.
Yusuf Taha Güneş dedi: Hiç kullanmadım Revo ya da Hibit nasıldır kullanması direkt tıklayıp siliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, kaldırdıktan sonra ayrıntılı tarama yapıp kalıntıları silebilirsiniz.
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #7 egoistpizza dedi: Evet, kaldırdıktan sonra ayrıntılı tarama yapıp kalıntıları silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acv dedi: Senkronizasyonu kapat. Genişletmek için tıkla... O nedir? Nereden kapanır?
egoistpizza dedi: Evet, kaldırdıktan sonra ayrıntılı tarama yapıp kalıntıları silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acv dedi: Senkronizasyonu kapat. Genişletmek için tıkla... O nedir? Nereden kapanır?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 16 Nisan 2022 #8 Yusuf Taha Güneş dedi: O nedir? Nereden kapanır? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından. En üstte olması gerek.
Yusuf Taha Güneş dedi: O nedir? Nereden kapanır? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından. En üstte olması gerek.
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #9 acv dedi: Tarayıcı ayarlarından. En üstte olması gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kapattım.
acv dedi: Tarayıcı ayarlarından. En üstte olması gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kapattım.