Malwarebytes, Chrome'la ilgili 24 adet zararlı buldu

f33

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Malwarebytes anti virüs programından bilgisayarımı tarattım ve Chrome'la alakalı olan 24 tane virüs buldu. Endişelenmeli veya bunları silsem herhangi bir sorun olur mu?

Chrome'u da kaldırın. Kullanmayın şunu. Son zamanlarda daha da kötü oldu.( Tekrar düzelmedi ise)
10 yılda muhtemelen sadece 1 ay Chrome kullandım.
Onda da virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım. (1 yıl olmuştur sanırım)
Öyle basit bir şey de değildi. Banka ile ilgili.

Extra: Google Drive de ayrı bir sorun yarattı. Sistem geri yükleme yaptım. Sonuç başarılı gibi görünse de başarısızdı. Because of Google Drive.

Son düzenleyen: Moderatör:
AdwCleaner çalıştırın. Bir şey silmenize gerek yok ekstra.

Bu kadar az kullanan birisinin Chrome ile ilgili ne kadar şikayeti olabilir?

Ben 2 sene kullandım kullanmaz olaydım, 5 senedir Firefox kullanmaya devam ediyorum.

Normalde kullanmıyordum. Yahu dedim. Koskoca Google. Güvenilirdir/güvenlidir.
Denizbank'ın olmayan garip bir uygulamayı kendiliğinden yükledi.
Sayfa içi herhangi bir linkten değil, adres barında çıkan garip bir simge ile.
Hemen banka ile iletişime geçtim.....

Sonra Google Drive'yi 2 gün önce yüklemiştim. İki hafta öncesine sistem geri yükleme yaptım.
Allah Allah. Google Drive hala duruyor. Derhal Format.

Ben 2 sene kullandım kullanmaz olaydım, 5 senedir Firefox kullanmaya devam ediyorum.
(Şaka, latife, abartı falan değil.) Firefox olmayan bilgisayarı kullanmam. 10 + yıldır.

İlginç gerçekten, ilk defa Browser’dan çeken birilerini görüyorum.

Ben Kaspersky’sız bilgisayar başına oturmam tarayıcılarımda da trafiği filtrelemek için hep eklentisi bulunur. Belki de ondan başıma böyle şeyler gelmemiştir.

Bu konu ne sizce?
Virüs nereden geliyor ki?
Herkes browser'dan çeker. Kimi zaman doğrudan, kimi zaman dolaylı nedenlerle.

15 yılda tehlikeli yazılım yüzünden sadece bir kez format attım.
O da yukarıda bahsettiğim.

Reklam engelleme yazılımlarının bence en büyük işlevlerinden biri de virüsleri engellemesi. Sağdan soldan fışkıran absürt şeyleri blokladığı için kaza ile de olsa o şeylerdeki linklere de tıklanmamış oluyor.

Aynı reklam engelleyiciler her tarayıcıda aynı şekilde çalışmıyor. Birinde engellediği birşeyi diğerinde kaçırabilir veya izin vermek zorunda kalırsınız.

En çok kullanılan eklentiler'in nerede ise tamamı Firefox kaynaklıdır. Firefox için yapılırlar ve daha sonra diğerlerine uyarlanırlar.

Hepsi tercih edilmese bile şu anda Firefox addons sayısı 30.000.
Gelişim aşamasında olanlar, deneme olanlar vsvsvs.
Aynı işlevi olanlar arasından en iyi çalışanı seçip kullanıyorsunuz.

Neredeyse her web site "bildirim al kanka, bildirim bildirim" deyip üstüne Chrome stilinde yapıyor Firefox'a geçip aynı sayfalara baktım adamlar özenle oluşturmuş yani, bildiğin oltalama yapacaklar oradan. O yüzden farkı anlama ve güvenlik açısından her zaman Firefox'u seçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…