Bu kadar az kullanan birisinin Chrome ile ilgili ne kadar şikayeti olabilir?Chrome'yi de kaldırın. Kullanmayın şunu. Son zamanlarda daha da kötü oldu.( Tekrar düzelmedi ise)
10 yılda muhtemelen sadece 1 ay chrome kullandım.
Onda da virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım. (1 yıl olmuştur sanırım.)
Öyle basit birşey de değildi. Banka ile ilgili.
Extra: Google drive de ayrı bir sorun yarattı. sistem geri yükleme yaptım. Sonuç başarılı gibi görünse de başarısızdı. Because of google drive was there.
AdwCleaner çalıştırın. Bir şey silmenize gerek yok ekstra.
Bu kadar az kullanan birisinin Chrome ile ilgili ne kadar şikayeti olabilir?
Normalde kullanmıyordum. Yahu dedim. Koskoca Google. Güvenilirdir/güvenlidir.AdwCleaner çalıştırın. Bir şey silmenize gerek yok ekstra.
Bu kadar az kullanan birisinin Chrome ile ilgili ne kadar şikayeti olabilir?
(Şaka, latife, abartı falan değil.) Firefox olmayan bilgisayarı kullanmam. 10 + yıldır.Ben 2 sene kullandım kullanmaz olaydım, 5 senedir Firefox kullanmaya devam ediyorum.
Normalde kullanmıyordum. Yahu dedim. Koskoca Google. Güvenilirdir/güvenlidir.
Denizbank'ın olmayan garip bir uygulamayı kendiliğinden yükledi.
Sayfa içi herhangi bir linkten değil, adres barında çıkan garip bir simge ile.
Hemen banka ile iletişime geçtim.....
Sonra Google Drive'yi 2 gün önce yüklemiştim. İki hafta öncesine sistem geri yükleme yaptım.
Allah Allah. Google Drive hala duruyor. Derhal Format.
(Şaka, latife, abartı falan değil.) Firefox olmayan bilgisayarı kullanmam. 10 + yıldır.
Ben 2 sene kullandım kullanmaz olaydım, 5 senedir Firefox kullanmaya devam ediyorum.
Bu konu ne sizce?İlginç gerçekten, ilk defa Browser’dan çeken birilerini görüyorum.
Ben Kaspersky’sız bilgisayar başına oturmam tarayıcılarımda da trafiği filtrelemek için hep eklentisi bulunur. Belki de ondan başıma böyle şeyler gelmemiştir.
İlginç gerçekten, ilk defa Browser'dan çeken birilerini görüyorum.
Ben Kaspersky'sız bilgisayar başına oturmam tarayıcılarımda da trafiği filtrelemek için hep eklentisi bulunur. Belki de ondan başıma böyle şeyler gelmemiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.