Malwarebytes Crypto virüsü buluyor

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Şu bedava olan Spider-Man yamasını denedim. Konusunu açmıştım. Crypto virüsü buluyor ama boştayken fazla bellek kullanan bir program yok normal %36 kullanıyor. Bu yamaya güvenilir mi güvenilmez mi? Ücretsiz yamayı mı beklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı VirusTotal'e atın orda karar verirsiniz.

Yamayı nereden indirdin? Hangi grubun yaması bu? Yeni çıkan oyuna bu kadar hızlı yama yapılması, üstelik ücretsiz olması tuhaf geldi.

Kırılan yama güvenilir olmayabilir. Ondan boşuna Crypto demiyordur. Yamayı satın alın mümkünse.

Yok yani acaba Malwarebytes boşu boşuna mı virüs algılıyor diye açtım konuyu. Yama satın alabilsem alırım güvenin bana ama aile işte .

%90 vardır virüs genelde yamalara miner kuruyolarlar kurduysan MBAM ile tara sil garanti olsun diye Kaspersky ile de tara.

%90 vardır virüs genelde yamalara miner kuruyolarlar kurduysan MBAM ile tara sil garanti olsun diye Kaspersky ile de tara.

Kaspersky bulmuyor da Malwarebytes buluyor dediğim gibi boşta hiçbir sorun yok bilgisayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…