Malwarebytes CS: Source'a uyarı veriyor

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar ben göktuğ 12 yaşındayım sorum şu bu sabah CSS oynuyordum hiçbir servera girmedim çünkü oraların virüslü olduğunu ve PC'ye dosya yükliyeceklerini tecrübe ile öğrendim CSS oynadım kendi serverımı olulşturdum ama botlarla oynamak için 16 kişi 15 bot bir de ben başka kimse yoktu ama hani olurya o server listesi sadece onu açıp kapattım yani çevrim dışı oynuyordum diyebilirim bakın altta sunucu listesi var seçenekler vardı sunucuları bul dedim karşıma bu pencere çıktı bende bir şeye tıklamadan kapattım ama nedense Malwarebytes uyarı vermiş. Bir de ben sadece PC de Steam'e giriyorum YouTube'ya da bu foruma giriyorum o kadar. MBAM daha öncesinden de uyarı veriyordu. CSS'ye arkadaşlar bu kadar söyliyeceklerim bana yardımcı olun Steam'den tüm oyunlarımı yeni kurdum daha yeni format attım bir daha format gerekirmi teşekkürler artı olarak asla korsan indirmem. @24099 @Recep Baltaş @ArdaFRKN @Murat5038 @
Kaspersky uyarı vermedi.

Dosya Ekleri

• malwarebytesın beni bıktıran trojan raporları.PNG
    36,8 KB · Görüntüleme: 70
  • malwarebytes asıl rapor buymuş.PNG
    16,3 KB · Görüntüleme: 68
  • kaspersky web antivirüsü raporları.PNG
    45,3 KB · Görüntüleme: 65
  • kaspersky hızlı tarama raporları.PNG
    14,1 KB · Görüntüleme: 63
  • sunucu listesi hiç birine girmedim yemin ederim bakıp kapattım.PNG
    266,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…