Mikami Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Gezginler'den demo oyun indirecektim fakat Malwarebytes Trojan olarak görüyor ve sayfayı açmıyor.
BOT Berk Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 30 19 Şubat 2021 #2 Gezginlere asla güvenmeyin. Ordan Trojam kapmıştım.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 19 Şubat 2021 #3 Gezginlerden virüs kapılabiliyor.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 19 Şubat 2021 #4 Mikami dedi: Gezginler'den demo oyun indirecektim fakat Malwarebytes Trojan olarak görüyor ve sayfayı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben çok trojan soktum bilgisayara öyle. 5 sene önce kullanmayı bırakmıştım. Hala durmasına şaşırdım.
Mikami dedi: Gezginler'den demo oyun indirecektim fakat Malwarebytes Trojan olarak görüyor ve sayfayı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben çok trojan soktum bilgisayara öyle. 5 sene önce kullanmayı bırakmıştım. Hala durmasına şaşırdım.
Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #5 Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya
Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya
BOT Berk Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 30 19 Şubat 2021 #6 Sample0 dedi: Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Sample0 dedi: Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #7 Gezginler sitesini sonuna kadar savunan bir kitle var. Örneğin DDU bile indireceksem bu siteye uğramıyorum o derece uzak durmaya çalışırım.
Gezginler sitesini sonuna kadar savunan bir kitle var. Örneğin DDU bile indireceksem bu siteye uğramıyorum o derece uzak durmaya çalışırım.
Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #8 Alp Demir dedi: Gezginler sitesini sonuna kadar savunan bir kitle var. Örneğin DDU bile indireceksem bu siteye uğramıyorum o derece uzak durmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Öyle değişik insanlar var evet. Değişik sitelerde virüs olduğuna emin bile olsa babası gibi koruyor. Laf söyleyene karşı da saygısızlık yapıyorlar.
Alp Demir dedi: Gezginler sitesini sonuna kadar savunan bir kitle var. Örneğin DDU bile indireceksem bu siteye uğramıyorum o derece uzak durmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Öyle değişik insanlar var evet. Değişik sitelerde virüs olduğuna emin bile olsa babası gibi koruyor. Laf söyleyene karşı da saygısızlık yapıyorlar.
Mikami Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #9 Sample0 dedi: Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya Genişletmek için tıkla... Başka indirecek yer bulamadım Diğer indirme siteleri başka yerden indirme açıyor ve çok yavaş indiriyor.
Sample0 dedi: Gezginlerin site tasarımına baksan ben virüslüyüm diye bağırıyor yahu hocam nasıl güveniyorsunuz buraya Genişletmek için tıkla... Başka indirecek yer bulamadım Diğer indirme siteleri başka yerden indirme açıyor ve çok yavaş indiriyor.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Şubat 2021 #10 VirusTotal websitesinde Community yani toplum skoru sıfırın altında olan bir site kendisi. Daha ne olsun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
VirusTotal websitesinde Community yani toplum skoru sıfırın altında olan bir site kendisi. Daha ne olsun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com