love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 18 Kasım 2024 #1 Malwarebytes ile virus taramasi yapiyorum virus bulmazsa guvenebilir miyim? İlk taramamda 6 virus buldu sonra hiç bulmadi guvenebilir miyim?
Malwarebytes ile virus taramasi yapiyorum virus bulmazsa guvenebilir miyim? İlk taramamda 6 virus buldu sonra hiç bulmadi guvenebilir miyim?
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 337 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 Kaspersky'nin bulamadığı virüsü bulmuştu. Güvenilir bir antivirüs.
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 18 Kasım 2024 #3 Cranz dedi: Kaspersky'nin bulamadığı virüsü bulmuştu. Güvenilir bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Kaspersky boyle bir şey buldu coze mi basmaliyim?
Cranz dedi: Kaspersky'nin bulamadığı virüsü bulmuştu. Güvenilir bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Kaspersky boyle bir şey buldu coze mi basmaliyim?
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 337 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 love1 dedi: Kaspersky boyle bir şey buldu coze mi basmaliyim? Eki Görüntüle 2354858 Genişletmek için tıkla... Evet, çöze basarsan onları siliyor.
love1 dedi: Kaspersky boyle bir şey buldu coze mi basmaliyim? Eki Görüntüle 2354858 Genişletmek için tıkla... Evet, çöze basarsan onları siliyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 love1 dedi: Malwarebytes ile virus taramasi yapiyorum virus bulmazsa guvenebilir miyim?Eki Görüntüle 2354836 İlk taramamda 6 virus buldu sonra hiç bulmadi guvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Her antivirüs yanılabilir. %100 kesinlik verebilen yazılımlar değiller, hiçbiri değil. Ama spesifik olarak yorum yapacaksam Malwarebytes, Kaspersky gibileri piyasanın en iyisi şu an.
love1 dedi: Malwarebytes ile virus taramasi yapiyorum virus bulmazsa guvenebilir miyim?Eki Görüntüle 2354836 İlk taramamda 6 virus buldu sonra hiç bulmadi guvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Her antivirüs yanılabilir. %100 kesinlik verebilen yazılımlar değiller, hiçbiri değil. Ama spesifik olarak yorum yapacaksam Malwarebytes, Kaspersky gibileri piyasanın en iyisi şu an.