Malwarebytes güvenli moda RAT bulur mu?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Dün aksam sistemde RAT oldugunu düşünüyurum ancak hesap calınma gibi olay olmadı. Free Malwarebytes güvenli moda baslatıp RAT veya trojan bulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli modda daha iyi bulur hatta.

Ya fud luysa.

Güvenli modda daha iyi bulur hatta.

Yine bulur mu bir de RAT yediysem 1 günde hesapları calarlar değil mi 1 gün de fazla 1 saat Max Steam ve Epic hesaplarım duruyur bir de kasma donma anormal olay yok bir de.

Ya fud luysa.

Yine bulur mu bir de RAR yediysem 1 günde hesapları calarlar değil mi 1 gün de fazla 1 saat Max Steam ve Epic hesaplarım duruyur bir de kasma donma anormal olay yok bir de.

RAT olacaktı kusura bakmayın.

Ya fud luysa.

Yine bulur mu bir de RAT yediysem 1 günde hesapları calarlar değil mi 1 gün de fazla 1 saat Max Steam ve Epic hesaplarım duruyur bir de kasma donma anormal olay yok bir de.

RAT olacaktı kusura bakmayın.

Fudlanmış bir RAT ise bulunmama ihtimali yükseliyor. RAT yediyseniz, sisteminizde neler olacağı veya hesaplarınıza neler olacağı tamamen saldırganın keyfine kalmış. İsterse 1 yıl izler, hiçbir hesabınızı çalmayabilir. İsterse 1 gün sonra tüm hesapları çalabilir, tamamen kurbana ne amaçlı RAT attığına bağlı.

Ama fod lanmıs değildi VirusTotal'e atınca trojen cıkıyordu.

Ama fod lanmıs değildi VirusTotal'e atınca yrojen cıkıyordu.

Trojan iste pardon.

VirusTotal sonucunu paylaşır mısınız link olarak?

Hocam yanlış atmısım.

Hocam hiç mi belirtisi yok FPS düşüşü yasama gibi donma gibi klavye değiş yazı yazma gibi ila belirtisi vardır bir de güvenli mod da bulunma sansı yükselmiyor mu?

Hocam fudlanmıs mı?

Format atamam degerli şeyler var fudlenmiş RAT ila kendisini belirtiyordur sadece sistemde RAT olup olmadını ögrenmek istiyorum.

Hocam lütfen yazar mısınız fud lanmısmı.

Hocam dünden beri uykusuzum dün 2 saat tarama yaptım bir şey cıkmafı şimdi 3saat ysptım yarıda kestim uykum var cünkü yine bir şey cıkmadı 500k dosya taradı virüs var mıdır lğtfen söyleyin.

Hocam korkulacak bir şey var mı?

Attığınız VirusTotal sonucu sıkıntılı. Temiz kurulum yapabilirsiniz sisteminize çok endişeliyseniz ve içiniz rahat etmiyorsa. Temiz kurulumdan önce ISO dosyasına checksum yapın, virüs yeni Windows'a entegre olmasın.

Hocam yapamam Malwarebytes ve Kaspersky işe yararmı yatamıyorum kac gündür.

Hocam yapamam Malwarebytes ve Kaspersky işe yararmı yatamıyorum kac gündür.

Malwarebytes iş görebilir. Kaspersky iş görmez muhtemelen çünkü daha tespit listesine girmemiş. Malwarebytes ile tarama yapar mısınız sistemde tekrardan? Ayrıca tam tarama yapın, taramanın bitmesini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…