Malwarebytes için satılan ömür boyu lisanslar güvenilir midir?

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Oyuncuyum, Kaspersky bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar. Sistemim güzel şükür ama genede hafif ve güzel bir anti virüs varken neden ağırını tercih edeyim? Korsan oyun yüklüyorum bazenleri. Bu zamana kadar Windows Defender ile geldim ve herhangi sorunla karşılaşmadım şükür. Çünkü bilindik sitelerden korsan indirmem gerekirse indiriyorum. Ancak artık sistemi yükselttim ve sağlam bir anti virüs alayım dedim ama fiyatlar pahalı geldi. Malwarebytes için Trial reset falan buldum internette ama kullanmak istemiyorum. İnternette şu şekilde ömür boyu lisans yazan bir kod buldum alınır mı, güvenilir midir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (184).png
    Ekran Görüntüsü (184).png
    469,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncuyum, Kaspersky bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar. Sistemim güzel şükür ama gene de hafif ve güzel bir anti virüs varken neden ağırını tercih edeyim? Korsan oyun yüklüyorum bazen. Bu zamana kadar Windows Defender ile geldim ve herhangi sorunla karşılaşmadım şükür. Çünkü bilindik sitelerden korsan indirmem gerekirse indiriyorum. Ancak artık sistemi yükselttim ve sağlam bir anti virüs alayım dedim ama fiyatlar pahalı geldi. Malwarebytes için trial reset falan buldum internette ama kullanmak istemiyorum. İnternette şu şekilde ömür boyu lisans yazan bir kod buldum alınır mı? Güvenilir midir?

Standart kullanıcı için Defender gayet yeterli antivirüs testleri bunu kanıtlar nitelikte. Bence para harcamanıza gerek yok.

Standart kullanıcı için Defender gayet yeterli antivirüs testleri bunu kanıtlar nitelikte. Bence para harcamanıza gerek yok.
Pek standart sayılmam yazıma bakmadınız mı ? Korsan yükleme durumunda kalabiliyorum.

Kaspersky sistemi yavaşlatmıyor. Bedava sürümü de iş görür ama yıllık ücreti de aman aman bir para değil.
Ekran görüntüsündeki ürün nasıl hocam ? Cidden ömür boyu lisans veriyorlar mıdır ?

Pek standart sayılmam yazıma bakmadınız mı? Korsan yükleme durumunda kalabiliyorum.

Çoğunlukla korsan indirirken av kapatman gerekiyor, sadece güvendiğin kaynaklardan indirmiyorsan zaten rastgele bir fudlanmis dosyaya denk geleceksin antivirüslerde kurtarmayacak. Kurumsal değilsen standart kullanıcısındir.

Çoğunlukla korsan indirirken av kapatman gerekiyor, sadece güvendiğin kaynaklardan indirmiyorsan zaten rastgele bir fudlanmis dosyaya denk geleceksin antivirüslerde kurtarmayacak. Kurumsal değilsen standart kullanıcısındir.
Hocam şuana kadar her korsanı Windows defender açıkken yaptım bazen trojan buldu bende yüklemedim ancak asla anti virüsü kapatmam. Norton360 virüsü silemezse parayı iade edeceğini söylüyor. Cidden anti virüsler beni korsan oyunlardan korumaz mı ? O zamana ne gerek var ki bunlara ?

Pek standart sayılmam yazıma bakmadınız mı ? Korsan yükleme durumunda kalabiliyorum.

Ekran görüntüsündeki ürün nasıl hocam ? Cidden ömür boyu lisans veriyorlar mıdır ?
Bilgim yok ama ben olsam almazdım. Kaspersky plus kullanıyorum 1 yıllık. Fiyatı da uygun. Arada walmare kontrol amaçlı MalwareBytes indirip siliyorum.

Hocam şu ana kadar her korsanı Windows Defender açıkken yaptım bazen trojan buldu bende yüklemedim ancak asla anti virüsü kapatmam. Norton360 virüsü silemezse parayı iade edeceğini söylüyor. Cidden anti virüsler beni korsan oyunlardan korumaz mı? O zamana ne gerek var ki bunlara?

Korumaz diye bir şey yok korur sadece %100 garanti diye bir şey olmadığını bilmen yeterli para vermeyi tercih ediyorsan verebilirsin ülkemize özel fiyatlandırmasından dolayı tek alınabilecek av yazılımının Kaspersky olduğunu düşünüyorum. İçin rahat olmuyorsa yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi kombinleyebilirsin.

Korumaz diye bir şey yok korur sadece %100 garanti diye bir şey olmadığını bilmen yeterli para vermeyi tercih ediyorsan verebilirsin ülkemize özel fiyatlandırmasından dolayı tek alınabilecek av yazılımının Kaspersky olduğunu düşünüyorum. İçin rahat olmuyorsa yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi kombinleyebilirsin.
Malwarebytes ın görseldeki fiyatı gayet iyi değil mi hocam onu da soruyorum. Tam zamanlı koruması da gayet iyi olan bir program Malwarebytes. Görselde ki ilan cidden ömür boyu lisans veriyor mudur ?

Bilgim yok ama ben olsam almazdım. Kaspersky plus kullanıyorum 1 yıllık. Fiyatı da uygun. Arada walmare kontrol amaçlı MalwareBytes indirip siliyorum.
Yani sizin tavsiyeniz Windows defender ile devam edeyim. İki ayda bir defa falan Malwarebytes ile tam tarama yapıp sonra Malwarebytes' i Revo Unins ile tam silip işime bakayım doğru mu ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00