C Carpe+ Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 120 14 Eylül 2020 #11 Kesin bir cevap alamadım yani sistem temiz midir?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Makaleler 49 Çözümler 12 14 Eylül 2020 #12 Carpe+ dedi: Malware bytes kullandım, Kaspersky ve ESET kullandım. Genişletmek için tıkla... Daha neyinden korkuyorsun anlamadım. Verilerini yedekle, internet şifreni değiştir ve tüm cihazlarını sıfırla. Ama kullandığın virüs programları baya sağlam
Carpe+ dedi: Malware bytes kullandım, Kaspersky ve ESET kullandım. Genişletmek için tıkla... Daha neyinden korkuyorsun anlamadım. Verilerini yedekle, internet şifreni değiştir ve tüm cihazlarını sıfırla. Ama kullandığın virüs programları baya sağlam
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Eylül 2020 #13 Carpe+ dedi: Kesin bir cevap alamadım yani sistem temiz midir? Genişletmek için tıkla... Nasıl alamadın? AV bile temiz diyor daha neyi sorguluyorsun? Sallama cevap yazanlara kafayı takma.
Carpe+ dedi: Kesin bir cevap alamadım yani sistem temiz midir? Genişletmek için tıkla... Nasıl alamadın? AV bile temiz diyor daha neyi sorguluyorsun? Sallama cevap yazanlara kafayı takma.