Malwarebytes indirdikten sonra sistem yavaşlık hissiyatı

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Bilgisayar birkaç saniye daha geç açılıyor sanki. Sistem içerisinde de çok az bir yavaşlama olduğunu hissediyorum. Malwarebytes indikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi, tamam tuşuna bastım, otomatik yeniden başladı ve 10-12 saniyede kapandı, normalde kapanması 1 saniyeyi bulmayan bilgisayar. Ondan sonrası ise 3-4 saniye arttı açılma süresi, kapanmada sıkıntı yok. Uzun lafın kısası sistemin yavaşladığını hissediyorum. Sizce kaldırmalı mıyım?

Gerçek zamanlı korumasını devre dışı bırakmalısınız. Sadece sistem taraması amacıyla kullanmalısınız.

Malwarebytes, bir Anti-Malware yazılımı olduğu için gerçek zamanlı koruması kötüdür. Devre dışı bırakıp sadece tarama amaçlı kullanın.

Baktım ama ayarlardan kapatmayı bulamadım. Ben de Premium Trial'i devre dışı bırakıp Free versiyona geçtim böylece gerçek zamanlı koruma özelliğini kullanamamaya başladım. Zaten arada sırada tarama için kullanacaktım, Kaspersky'in 3 tane ürününü premium olarak kullanıyorum zaten. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…