Malwarebytes indirdikten sonra tamamen siliniyor mu?

Devolve

Hectopat
Selamlar, bugün yanlışlıkla internetten bilgisayarıma bir şey indirdim. Ve içim hiç rahat etmedi. Malwarebytes indirecektim fakat önceden indirdiğimde Windows Defender'ın yerine geçmişti ve silinmemişti. Şimdi tekrar öyle bir şey olur mu? Tarama yaptıktan sonra programı sileceğim.

Kullandıktan sonra silebilirsiniz. Öncesinde muhtemelen lisanslı deneme sürümünü başlattınız ve defender yerine geçti diyeceğim, ama MB AV olmadığı için defender yerine de geçmiyor diye biliyorum. Orijinal sitesinden indirmediydeniz virüs olarak yerleşmiş olabilir.

Kendi sitesinden indirmiştim. Defendera girince Malwarebytes gözüküyordu. Peki silersem bütün dosyaları gider mi? Ayrıca doğru sitesini atabilir misiniz tam emin olamadım şimdi.

Kendi sitesinden indirmiştim. Defendera girince Malwarebytes gözüküyordu. Peki silersem bütün dosyaları gider mi? Ayrıca doğru sitesini atabilir misiniz tam emin olamadım şimdi.
Hiçbir kalıntı bırakmak istemiyorsanız Revo Uninstaller programını kullanarak detaylı silme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı