Çözüldü Malwarebytes indirmeye çalışırken 403 error veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wherwismymnd

Centipat
İyi sosyaller, dün gece Malwarebytes indirecektim ama 403 error hatası almıştım. Siteden kaynaklı olduğunu düşünüp sabah tekrardan denedim ama hala aynı sorun var. Nasıl çözebilirim?
Ekran görüntüsü 2025-08-30 142145.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi sosyaller, dün gece Malwarebytes indirecektim ama 403 error hatası almıştım. Siteden kaynaklı olduğunu düşünüp sabah tekrardan denedim ama hala aynı sorun var. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2565674
Türkiye'ye erişimi kapatıldı.

Sol alttan seç ve indir.
Eki Görüntüle 2565674
Türkiye'ye erişimi kapatıldı.

Sol alttan seç ve indir.

Çözüm
Eki Görüntüle 2565674

Aslında, şöyle yani hocam; bu konuyu açtığınız iyi oldu aslında kaç seneden beri ayretten bu error hatası hep bende de var, aslında olmayanda yok toplum millettin Türkiye'de çoğunluğunda var yani evet Malwarebytes anti-malwareyi ne indirebiliyoruz ve de ne de kullanabiliyoruz yani hem de bilgisayarda virüs ve malware olduğu anda, yukarıdakilerin dediği iyicene doğru buna açıkçası yaptırım geldi NVIDIA gibi şey gibi örnek olarak, çözüm olarak da yani AdGuard VPN'yi kullanacaksınız hocam ben hep maalesef öyle yapıyorum bunada Amerika sağ olsun tabii ki maalesef hepsine yaptırım geldi açıkçası NVIDIA 50 serisi de öyle örnek olarak bazı şeyleri yok yani yine maalesef çok geçmiş olsun hocam. Ha bu arada benim bilgisayardada bazı çoğunluk şey var açıkçası kaç kez denedim ne virüs çıktı ve de ne malware bilgisayar artık öldü geberdi yani ha Kaspersky'IDE denedim yine aynı maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı