Çözüldü Malwarebytes kaldırılmasına rağmen görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Bu gece tarama amaçlı MBAM indirdim. Sonrasında MBAM kaynaklı olduğunu düşündüğüm siyah ekran hatası aldım.

Ayrıca bilirsiniz Windows yönetici olarak bir uygulamayı başlatmanız gerektiğinde bir pencere açar ve kabul edip etmediğinizi sorar. O pencere açılmıyordu ve mouse tiki sürekli dönüyordu. Bunun da MBAM kaynaklı olduğunu düşündüm. Çünkü MBAM kurmadan önce bir problem yoktu.

Tahminlerim doğru çıktı ve MBAM'ı kaldırınca bu iki sorun da düzeldi. MBAM yerine de Kaspersky kurdum.

Daha sonra Kaspersky'ın kullanımları nasıl diye bakmak için görev yöneticisine girdim ve bir şey dikkatimi çekti. İşlemci %55 seviyesinde çalışıyordu. Normalde maximum 25 olurdu.

Aşağı indikçe tam olarak bunu gördüm;

Malwarebytes Service adında bir uygulama arkada çalışıyordu. Malwarebytes'ı kaldırdığıma kesinlikle eminim. Ne olabilir bu arkada çalışan şey?

Çözüm
Üzerine sağ tıklayıp " Dosya Konumunu Aç" seçeneğine tıklayıp Nerede olduğuna dizininden bakabilirsiniz. Ayrıca güvenli moda girip o klasörü silebilirsiniz.
Üzerine sağ tıklayıp " Dosya Konumunu Aç" seçeneğine tıklayıp Nerede olduğuna dizininden bakabilirsiniz. Ayrıca güvenli moda girip o klasörü silebilirsiniz.

Çözüm

Teşekkürler hocam. Değerler normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…