Arkadaşlar merhaba. Virüs taraması yaptım. Yaklaşık 27.000 öge çıktı bunları karantinaya al dedim ancak dondu. Aşağıdaki ekteki gibi oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Arkadaşlar merhaba. Virüs taraması yaptım. Yaklaşık 27.000 öge çıktı bunları karantinaya al dedim ancak dondu. Aşağıdaki ekteki gibi oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Hocam bilmiyorum ama virüsün %70'inin sağında malware falan yazıyordu bende anlamadım bilgisayarı zaten daha yeni topladım çok bir şey yok bilgisayarda.
Hocam bilmiyorum ama virüsün %70'inin sağında malware falan yazıyordu bende anlamadım bilgisayarı zaten daha yeni topladım çok bir şey yok bilgisayarda.
Bilinmedik yerlerden bir şey indirmeyin. Sizin bu kullanımınıza göre mutlaka gerçek zamanlı bir antivürüs kullanın (Kaspersky Internet Security mantıklı bir seçim olacaktır.). +18 sitelere giriyorsanız saçma sapan reklamlara tıklamayın ya da adı sanı bilinmeyen sitelere girmeyin.
Bilinmedik yerlerden bir şey indirmeyin. Sizin bu kullanımınıza göre mutlaka gerçek zamanlı bir antivürüs kullanın (Kaspersky ınternet Security mantıklı bir seçim olacaktır.). +18 sitelere giriyorsanız saçma sapan reklamlara tıklamayın ya da adı sanı bilinmeyen sitelere girmeyin.
Hocam bu zamana kadar bir kere bile öyle sitelere girmedim. Hayatta girmem de. Ama sıkıntı yok birazdan format atacağım. Artık hangi bela 27000 bulaştırdıysa.