Malwarebytes kullanıcı arayüzü açılmıyor

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
İşçi
Malwarebytes yükledim fakat yüklediğim günden beri yaklaşık 2 haftadır sadece yüklü. Arayüzü açılmıyor, sağ tık menüsünde " Malwarebytes ile tara " seçeneği var ama herhangi bir nesneyi onunla taradığımda herhangi bir tepki vermiyor, tarayıp taranmadığını bilmiyorum. Görev yöneticisinde simgesi görünüyor, görevi sonlandır deyip tekrar simgesine çift tıklıyorum hiçbir şey değişmiyor. Kaldırmayı denedim fakat silinmiyor da. Kaspersky uyumsuz yazılım olarak ikaz verdi kaldır seçeneğini tıkladım fakat o da kaldıramadı.

Revo Uninstaller ile silebilirsiniz. Malwarebytes ve Kaspersky bilgisayarı yavaşlatıyor. Sistem kaynaklarını çok kullanıyorlarsa Avast yükleyebilirsiniz.

Sistem kaynaklarını çok kullanıyorlarsa Avast yükleyebilirsiniz.

Buraya katılmıyorum. Avast iyi bir av değil false-positivesi yüksek kalitesiz bir av. Bunu kullanacağına Defender kullansın MBAM'ın da otomatik açılmasını devre dışı bırakıp arada bir tarama yapsın daha yararlı olur.

Yanlış pozitifleri kontrol edebilme imkanınız var.

Yanlış pozitifleri kontrol edebilme imkanınız var.

Evet var ama indirdiğiniz çoğu dosyayı sebepsiz yere virüs olarak gören bir avden hayır geleceğini düşünmüyorum. Hem bir süre sonra bu durumdan bıkarsınız. Bir de zamanında Avast'ın veri sattığına dair söylemler vardı. Bu bile kullanmamak için yeterli bir sebep bence.

Hocam önerim denetim masaı üzerinden MBAM'ı kaldırıp tekrar kurun. Büyük ihtimalle yazılımsal bir hata meydana geldi.

Veri satma olayı o kadar eski ve sanılanın aksine zararsız ki ben bile bile uzun süre Avast kullanmıştım fakat sistem kullanımı yüksek.

Denetim Masası ve CCleaner dahil hiçbiri ile silinmiyor.

Veri satma olayı o kadar eski ve sanılanın aksine zararsız ki ben bile bile uzun süre Avast kullanmıştım fakat sistem kullanımı yüksek.

Denetim Masası ve CCleaner dahil hiçbiri ile silinmiyor.

Revo Uninstaller ile silebilirsiniz. Doğru olayın üzerinden 3 yıl geçmiş ama yine de ben güvenmezdim. Sonuçta bir kere olmuş bir daha neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…