Merhaba ben 1 crackli oyun yükledim. Kaspersky'da virüs yok diyor ama Malwarebytes, o oyun ve rll.dll dosyasini virüslü olduğunu gösteriyor. Sizce hangisi doğru?
Eğer güvenilir bir siteden crack indirdiyseniz o virüs değildir. Crack oyunların virüs gözükmesinin sebebi, içinde Steam veyahut başka bir platformun kopyası olan dosyalardır. Bu dosyalar 3. parti olarak geçtiği için virüs olarak algılanır.
Eğer güvenilir bir siteden crack indirdiyseniz o virüs değildir. Crack oyunların virüs gözükmesinin sebebi, içinde Steam veyahut başka bir platformun kopyası olan dosyalardır. Bu dosyalar 3. parti olarak geçtiği için virüs olarak algılanır.
Hayır buyurun. Ben zaten direkt uygulama sorunlu diye birşey demedim sadece bu aralarda sorun var dedim.
Bu konuya bir bakın.
Bir dk yanlış linki attım.
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Kaspersky ile tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattığım zaman sorun oluştu. Çıkış cihazı'nda hiçbir cihaz gözükmüyor.
Hayır buyurun. Ben zaten direkt uygulama sorunlu diye birşey demedim sadece bu aralarda sorun var dedim.
Bu konuya bir bakın.
Bir dk yanlış linki attım.
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Kaspersky ile tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattığım zaman sorun oluştu. Çıkış cihazı'nda hiçbir cihaz gözükmüyor.
Hocam ses sürücüsünü tekrar kurmayı denettik ama olmadı bende kaldırsın sonra güvenli modda ses sürücüsünü kaldırsın diye önermiştim öyle biz çözüm ama silince Kaspersky'ı direkt ses gelmiş sanırsam. Ses sürücüsünü tekrar kurunca kaspersky'ı tekrar kur yazacaktım ama sorunu çözülünce daha fazla karıştırmadım.