Malwarebytes mı silinmeli, yoksa Kaspersky mi?

SARSILMAZ

Femtopat
Bilgisayarımda Malwarebytes ve Kaspersky var ve çok RAM ve disk yiyorlar. Birini silsem sıkıntı olur mu ya da hangisini silmeliyim?

Kaspersky tabiki de ama önerim Windows Defender hepsini sil veya devre dışı yap Windows Defender kullan.

Malwarebytes silebilirsiniz. Sadece virüs olduğunu düşündüğünüz anlarda yükleyebilirsiniz Malwarebytes'ı. Kaspersky gerçek zamanlı korumayla iş görür.

Şahsen kendi bilgisayarımda sadece Malwarebytes yüklü. Şu an aktif durumda değil, ayda 1 defa kapsamlı bir tarama yapıyorum. Eğer internetin riskli alanlarında çok fazla gezmiyorsanız (korsan yazılım indirmiyorsanız) virüs programı önemini yitiriyor. Belirli aralıklarla kapsamlı taramalar yapmanızı öneririm.

Kaspersky kalsın en başarılı Antivirüs programı.Antivirüs Test sitelerindeki sonucu Kaspersky gösteriliyor.

Ben genellikle 6 ayda bir ikisini yükleyip tüm bilgisayarı tarayıp sonra ikisinide siliyorum. Gündelik koruma için Windows Defender yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…