Newtype Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 205 21 Nisan 2018 #1 MalwareBytes antivirüs nasıldır? Çok iyi yorumlar aldım ama emin değilim kullanışlı mıdır bilgisayarı yavaşlatır mı?
MalwareBytes antivirüs nasıldır? Çok iyi yorumlar aldım ama emin değilim kullanışlı mıdır bilgisayarı yavaşlatır mı?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 21 Nisan 2018 #2 MalwareBytes Premium versiyonu gerçek zamanlı koruma sağlıyor ücretsiz versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabilir. AV olarak Kaspersky önerimdir.
MalwareBytes Premium versiyonu gerçek zamanlı koruma sağlıyor ücretsiz versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabilir. AV olarak Kaspersky önerimdir.
B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 21 Nisan 2018 #3 Newtype dedi: MalwareBytes antivirüs nasıldır? Çok iyi yorumlar aldım ama emin değilim kullanışlı mıdır bilgisayarı yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Newtype dedi: MalwareBytes antivirüs nasıldır? Çok iyi yorumlar aldım ama emin değilim kullanışlı mıdır bilgisayarı yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.156 Makaleler 60 Çözümler 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2018 #4 Sadece tarama amaçlı kullanın. Diğer türlü pek fayda sağlamaz.