Malwarebytes neden bu kadar uzun sürüyor?

Makaleler
1
Daha fazla  
1604679196920.png

Dosyalarım ile ilgili bir konu açmıştım virüs var mı diye. Bu taramayı yapmamı söyledi bir arkadaş. Bu neden bu kadar uzun sürdü ve sürmeye devam ediyor. Delireceğim artık. 1.300 GB falan dosya var. 300'ü SSD sadece. Normal mi? Yoksa birazdan delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1100 GB taramayı bende taş çatlasa 10 dakikada bitiriyor. Seninkinin bu kadar olması garip.
10 dakika 600 saniye yapar. O veriyi sadece kopyalamak için bile saniyede 1,8 GB'tan fazla hız gerekiyor. Biraz fazla atmadınız mı? Tarama yapmaktan bahsediyoruz.
Benimki gerçekten 10 dakikayı geçmiyor. Nedeni var mı acaba?
Ben hiç Malwarebytes kullanmadım ama tarama denen şeyin o hızda bitmesi bence pek de mümkün değil. Tarama yaptığınızdan emin misiniz?

10 dakika 600 saniye yapar. O veriyi sadece kopyalamak için bile saniyede 1,8 GB'tan fazla hız gerekiyor. Biraz fazla atmadınız mı? Tarama yapmaktan bahsediyoruz.
Scan demiyor muyuz? Benimki çok kısa sürede bitiriyor. Nedenini de bilmiyorum. Buyrun sonuç.

1604680731837.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı