M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #1 Reels videosu izlerken birdenbire önüme bu çıktı. Nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Çözüm Glarious0 27 Haziran 2022 Virüs silme ve tarama programı. Çoğu kişi kullanıyor iş yapan bir virüs programı.
KS KS M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #11 Silinen üye dedi: İnsanlar sosyali Google gibi kullanmaya başladı harbiden. Genişletmek için tıkla... Başlığı ben baska şekil yazmistım sosyalw böyle çıktı. Glarious0 dedi: Virüs silme ve tarama programı. Çoğu kişi kullanıyor iş yapan bir virüs programı. Genişletmek için tıkla... Başlığı baska yazmıştım sosyale böyle gelmiş fotodaki nedir zaten kurmuştum programı telefonumda fidye yazilimmi var. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İnsanlar sosyali Google gibi kullanmaya başladı harbiden. Genişletmek için tıkla... Başlığı ben baska şekil yazmistım sosyalw böyle çıktı. Glarious0 dedi: Virüs silme ve tarama programı. Çoğu kişi kullanıyor iş yapan bir virüs programı. Genişletmek için tıkla... Başlığı baska yazmıştım sosyale böyle gelmiş fotodaki nedir zaten kurmuştum programı telefonumda fidye yazilimmi var.
4 450368 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 635 27 Haziran 2022 #12 Antivirüs Programı Artı 0 Eksi
KS KS M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #13 dvrerq dedi: Aşırı etkili bir antivirüs Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Kurdum zaten sosyale başlığımım yanlış gelmiş yukarıdaki fotoğraf için sordum nedir telefonumda fidye yazilimmi var? Artı 0 Eksi
dvrerq dedi: Aşırı etkili bir antivirüs Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Kurdum zaten sosyale başlığımım yanlış gelmiş yukarıdaki fotoğraf için sordum nedir telefonumda fidye yazilimmi var?
dvrerq Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #14 Murat3 dedi: Telefonumda fidye yazilimmi var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece taramadan sonra bir kötü amaçlı yazılım çıkarsa neler yapabileceğiniz yazıyor. Artı 0 Eksi
Murat3 dedi: Telefonumda fidye yazilimmi var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece taramadan sonra bir kötü amaçlı yazılım çıkarsa neler yapabileceğiniz yazıyor.
KS KS M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #15 dvrerq dedi: Hayır. Sadece taramadan sonra bir kötü amaçlı yazılım çıkarsa neler yapabileceğiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünde kullanıyorum şu an Reels videosu izlerken birdenbire önume çıktı korktum bende bir şey mi olmuş diye. Artı 0 Eksi
dvrerq dedi: Hayır. Sadece taramadan sonra bir kötü amaçlı yazılım çıkarsa neler yapabileceğiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünde kullanıyorum şu an Reels videosu izlerken birdenbire önume çıktı korktum bende bir şey mi olmuş diye.
dvrerq Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #16 Murat3 dedi: Birdenbire önume çıktı korktum bende bir şey mi olmuş diye. Genişletmek için tıkla... Hayır Malwarebytes arada komut verilmeden taramalar yapar. Fakat telefon versiyonunu bilmiyorum aslında bir şey var da olabilir Artı 0 Eksi
Murat3 dedi: Birdenbire önume çıktı korktum bende bir şey mi olmuş diye. Genişletmek için tıkla... Hayır Malwarebytes arada komut verilmeden taramalar yapar. Fakat telefon versiyonunu bilmiyorum aslında bir şey var da olabilir
KS KS M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #17 dvrerq dedi: Hayır Malwarebytes arada komut verilmeden taramalar yapar. Fakat telefon versiyonunu bilmiyorum aslında bir şey var da olabilir Genişletmek için tıkla... Şu an tam tarama yaptım temiz çıktı korkutmayın endişeleniyorum Artı 0 Eksi
dvrerq dedi: Hayır Malwarebytes arada komut verilmeden taramalar yapar. Fakat telefon versiyonunu bilmiyorum aslında bir şey var da olabilir Genişletmek için tıkla... Şu an tam tarama yaptım temiz çıktı korkutmayın endişeleniyorum
dvrerq Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #18 Murat3 dedi: Şu an tam tarama yaptım temiz çıktı korkutmayın endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Ben telefon versiyonunu bilmiyorum ama temiz çıktıysa bir şey yoktur. Artı 0 Eksi
Murat3 dedi: Şu an tam tarama yaptım temiz çıktı korkutmayın endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Ben telefon versiyonunu bilmiyorum ama temiz çıktıysa bir şey yoktur.
KS KS M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 27 Haziran 2022 #19 izmirkartali dedi: Cihazda kurulmuş daha önce. Programlanmış bir tarama planı varmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Sadece fotodaki yazılar tarama için mi bende korktum fidye yazılım var diye Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Cihazda kurulmuş daha önce. Programlanmış bir tarama planı varmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Sadece fotodaki yazılar tarama için mi bende korktum fidye yazılım var diye
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #20 Glarious0 dedi: Virüs silme ve tarama programı. Çoğu kişi kullanıyor iş yapan bir virüs programı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözüm olarak işaretlediğiniz için, Bunla beraber 3 çözümüm oldu. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Virüs silme ve tarama programı. Çoğu kişi kullanıyor iş yapan bir virüs programı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözüm olarak işaretlediğiniz için, Bunla beraber 3 çözümüm oldu.