Malwarebytes Premium Key G2A Güvenli Mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar uygulamaları korsan kullanmak istemediğim için G2A üzerinden key satın aldım. Ama sadece key olarak değil bir de ID olarak vardı.
Yani programda lisans aktif et seçeneğinde bir tarafta key girin alt tarafında ID'var onunla beraber girme seçeneği.
Lisans sorunsuz olarak çalıştı.
Malwarebytes programı içinden ''Go to my account.'' dediğimde bir sayfaya yönlendiriyor. Orada daha önce bilmediğim bir mail adresi görüyorum. Sanırım keyleri satanın mail adresi.
Screenshot_5.png

Keyi aldığım link:
Malwarebytes Anti-Malware Premium - 12 Months (PC) - Buy CD-Key on G2A.com
Sizce sorun çıkar mı? Uzaktan erişim sağlayamaz dimi bilgisayarıma? Her hangi bir zarar gelsin istemiyorum açıkcası.
Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Yıllık Normal Abonelik 250₺ civarında iken burada bu fiyat saçma geldi. G2A güvenilir bir firma ama anlayamadım bu fiyat mantıklı değil.

1 Yıllık Normal Abonelik 250₺ civarında iken burada bu fiyat saçma geldi. G2A güvenilir bir firma ama anlayamadım bu fiyat mantıklı değil.
Windows 10 PRO gibi varsaydım. Ben 50 ve 89 TL'ye almıştım. :D :D
@Recep Baltaş
Merhabalar araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. Sizin düşünceniz nedir? Sorumu mazur görün lütfen.

Son düzenleme:
Gördüğün mail hesabıyla 5'li 10'lu artık kaçlıysa paket alınıp kullanım haklarını satıyorlar. O yüzden hesabıma git dediğinde o mail adresini görüyorsun. Satıcı sıkıntılı değilse bu şekilde kullanmanda sakınca olmaz.

Yasal lisans almıyorsunuz, daha öncede Windows lisansı konusunda değinmiştim.

Malwarebytes yetkilileri G2A sitesinin yetkili bir MalwareBytes bayisi olmadıklarını, korsan veya generator ile o lisansları dağıttıklarını. Mümkünse iade etmelerini istemişti.
Kaynak: question about purchase of liscense at 3rd party sites.
Are these legit MBAM keys?

Lisansı kullanır mısın? Evet kullanırsın, onda bir sıkıntı yok. Fakat yasal olmadığını belirtelim.

Yasal lisans almıyorsunuz, daha öncede Windows lisansı konusunda değinmiştim.

Malwarebytes yetkilileri G2A sitesinin yetkili bir MalwareBytes bayisi olmadıklarını, korsan veya generator ile o lisansları dağıttıklarını. Mümkünse iade etmelerini istemişti.
Kaynak: question about purchase of liscense at 3rd party sites.
Are these legit MBAM keys?

Lisansı kullanır mısın? Evet kullanırsın, onda bir sıkıntı yok. Fakat yasal olmadığını belirtelim.

Yani yasal olmaması dışında herhangi bir problem yok diyi mi? Doğru mu anladım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı