E egediyentavuk Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 220 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar yükleniyor Sonunda'da böyle hata geliyor, yardım ederseniz çok sevinirim.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 28 Aralık 2020 #2 Sisteminde başka bir güvenlik yazılımı var mı?
E egediyentavuk Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 220 28 Aralık 2020 #3 KITT dedi: Sisteminde başka bir güvenlik yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sadece Windows Defender var.
KITT dedi: Sisteminde başka bir güvenlik yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sadece Windows Defender var.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Aralık 2020 #4 Bilgisayarına restart atarak baştan dener misin?
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.840 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 Sistem düşük olduğundan olabilir mi düşük ise.
E egediyentavuk Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 220 28 Aralık 2020 #6 TÇB dedi: Bilgisayarına restart atarak baştan dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım kaç kere. VarexCivic dedi: Sistem düşük olduğundan olabilir mi düşük ise. Genişletmek için tıkla... Yok düşük değil.
TÇB dedi: Bilgisayarına restart atarak baştan dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım kaç kere. VarexCivic dedi: Sistem düşük olduğundan olabilir mi düşük ise. Genişletmek için tıkla... Yok düşük değil.
HAMZA AKMAN Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiğköfteci 28 Aralık 2020 #7 Defenderi devre dışı bırak. PC'yi yeniden başlat.
E egediyentavuk Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 220 28 Aralık 2020 #8 TÇB dedi: Bilgisayarına restart atarak baştan dener misin? Genişletmek için tıkla... Yabancı sitede'de aynı sorun var, Çözüyorlar fakat ingilizcem çok iyi değil, Çeviri'de çok kötü çeviriyor. HAMZA AKMAN dedi: Defenderi devre dışı bırak. PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim hepsini.
TÇB dedi: Bilgisayarına restart atarak baştan dener misin? Genişletmek için tıkla... Yabancı sitede'de aynı sorun var, Çözüyorlar fakat ingilizcem çok iyi değil, Çeviri'de çok kötü çeviriyor. HAMZA AKMAN dedi: Defenderi devre dışı bırak. PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim hepsini.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Aralık 2020 #9 Temiz önyükleme yapın. Sistemde zararlı olma şüphesi varsa imzamdan KIS 2021 indirip taratın.
A adinoss Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #10 egediyentavuk dedi: Eki Görüntüle 804929 Arkadaşlar yükleniyor Sonunda'da böyle hata geliyor, yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka çözelbildin mi? Aynı sorun bendede var. adinoss dedi: Kanka çözelbildin mi? Aynı sorun bendede var. Genişletmek için tıkla... kanka sen çözdün mü bende şuan aynı sorunu alıyorum. Son düzenleme: 11 Mayıs 2021
egediyentavuk dedi: Eki Görüntüle 804929 Arkadaşlar yükleniyor Sonunda'da böyle hata geliyor, yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka çözelbildin mi? Aynı sorun bendede var. adinoss dedi: Kanka çözelbildin mi? Aynı sorun bendede var. Genişletmek için tıkla... kanka sen çözdün mü bende şuan aynı sorunu alıyorum.