chertus
Femtopat
Daha fazla
Bilgisayarımda formatlamama rağmen trojan olduğunu düşünüyordum bugün kullandığım antivirusler hariç Malwarebytes ile taradım. Bu tehditler şüphelendiğim şeyler olabilir mi?
Bilgisayarımda formatlamama rağmen trojan olduğunu düşünüyordum bugün kullandığım antivirusler hariç Malwarebytes ile taradım. Bu tehditler şüphelendiğim şeyler olabilir mi?
KMSpicoları tespit etmiş problem olacağını sanmam. Malum bende uzun yıllardır KMS kullanıyorum doğru yapıldığı takdirde hiç bir problem olmuyor/karşılaşmadım.Bilgisayarımda formatlamama rağmen trojan olduğunu düşünüyordum bugün kullandığım antivirusler hariç Malwarebytes ile taradım. Bu tehditler şüphelendiğim şeyler olabilir mi?
KMSPico kullandıysan olur, formatlayınca lisans gidermi orasını bilmem ama yakın bir zamanda KMSPico kullandıysan ve kaldırmak istiyorsan slmgr /upk yazarak lisans anahtarını kaldırabilirsin. Zaten sonrası kolay KMSPico'yu direkt bilgisayarından kaldır.Bilgisayarımda formatlamama rağmen trojan olduğunu düşünüyordum bugün kullandığım antivirusler hariç Malwarebytes ile taradım. Bu tehditler şüphelendiğim şeyler olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.