ShadowK Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5 30 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarıma bir RAR indirdim, exe açtım ve sanırım virüs bulaştırdım. Malwarebytes sürekli bir şeyler buluyor. Daha önceden olmayan programlar görev yöneticisinde gözüküyor. Malwarebytes tarama yapıyor ama bir sonuç yok.
Bilgisayarıma bir RAR indirdim, exe açtım ve sanırım virüs bulaştırdım. Malwarebytes sürekli bir şeyler buluyor. Daha önceden olmayan programlar görev yöneticisinde gözüküyor. Malwarebytes tarama yapıyor ama bir sonuç yok.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 30 Temmuz 2022 #2 Hocam Kaspersky ile tam tarama yapabilir misin?
ShadowK Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5 31 Temmuz 2022 #3 Paul Walkers dedi: Hocam Kaspersky ile tam tarama yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ihtiyacımda vardı direk bilgisayarı sıfırladım iyi oldu .yine de teşekkür ederim yardımın için.
Paul Walkers dedi: Hocam Kaspersky ile tam tarama yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ihtiyacımda vardı direk bilgisayarı sıfırladım iyi oldu .yine de teşekkür ederim yardımın için.