Malwarebytes tam tarama ne kadar sürer?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Malwarebytes 3 saat sürmüştü, yarıda kesmiştim 500k dosya taramıstı disk SSD.

Bir de sarkı dinlesem kasar mı?

Son düzenleme:
Baya uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 gb raminiz filan yoksa.

Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa.

Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer.

Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa.

Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti.

Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer.

Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti
Malwarebytes ikisinden de baya uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan.

Malwarebytes ikisinden de bayağı uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan.

2 saat 15 daka gecenlerde 2 saate yarıda bıraktın dün de 3 saate yarıda bıraktım 500k dosys taramıstı.

Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor.

Son düzenleme:
4 saat oldu 512 fosya taradı SSD normal mi eskiden cok sürmezdi bir de temiz cıkarsa PC de virüs falan yoktur değil mi fresini kulanıyurum.

Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…