ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Malwarebytes 3 saat sürmüştü, yarıda kesmiştim 500k dosya taramıstı disk SSD. Bir de sarkı dinlesem kasar mı? Son düzenleme: 19 Kasım 2024
Malwarebytes 3 saat sürmüştü, yarıda kesmiştim 500k dosya taramıstı disk SSD. Bir de sarkı dinlesem kasar mı?
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 19 Kasım 2024 #2 Baya uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 gb raminiz filan yoksa.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 AhmetDmrc dedi: Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer. AhmetDmrc dedi: Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa. Genişletmek için tıkla... Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti.
AhmetDmrc dedi: Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer. AhmetDmrc dedi: Bayağı uzun sürüyor. Şarkı dinlemenizden bir şey olmaz 2 GB RAM'iniz filan yoksa. Genişletmek için tıkla... Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti.
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 19 Kasım 2024 #4 ibrahimsmaet dedi: Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer. Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ikisinden de baya uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan.
ibrahimsmaet dedi: Yok hocam 15GB de 3 saaten uzun mu sürer. Bir de disk 100 90 bazen 12 falan da takılıyor normal değil mi Kaspersky 1saate Windows Defender 1 saate bitrmişti Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ikisinden de baya uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 AhmetDmrc dedi: Malwarebytes ikisinden de bayağı uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan. Genişletmek için tıkla... 2 saat 15 daka gecenlerde 2 saate yarıda bıraktın dün de 3 saate yarıda bıraktım 500k dosys taramıstı.
AhmetDmrc dedi: Malwarebytes ikisinden de bayağı uzun sürmüştü bende ne kadar süreceğini bilmiyorum ama biter herhalde o da 2 saat olmadan. Genişletmek için tıkla... 2 saat 15 daka gecenlerde 2 saate yarıda bıraktın dün de 3 saate yarıda bıraktım 500k dosys taramıstı.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #6 Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #7 gorko dedi: Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... 12 saati bulmaz değil mi SSD Kioxia Exceria SATA SSD 446 GB. gorko dedi: Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 saat oldu hala bitmedi normal mi? Son düzenleme: 19 Kasım 2024
gorko dedi: Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... 12 saati bulmaz değil mi SSD Kioxia Exceria SATA SSD 446 GB. gorko dedi: Malwarebytes daha derin tarama yapıyor o yüzden dolayı Kaspersky'dan daha uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 saat oldu hala bitmedi normal mi?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #8 ibrahimsmaet dedi: 12 saati bulmaz değil mi SSD Kioxia Exceria SATA SSD 446 GB. Hocam 3 saat oldu hala bitmedi normal mi? Genişletmek için tıkla... 12 saati bulacağını düşünmüyorum.
ibrahimsmaet dedi: 12 saati bulmaz değil mi SSD Kioxia Exceria SATA SSD 446 GB. Hocam 3 saat oldu hala bitmedi normal mi? Genişletmek için tıkla... 12 saati bulacağını düşünmüyorum.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #9 gorko dedi: 12 saati bulacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 saat oldu 512 fosya taradı SSD normal mi eskiden cok sürmezdi bir de temiz cıkarsa PC de virüs falan yoktur değil mi fresini kulanıyurum.
gorko dedi: 12 saati bulacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 saat oldu 512 fosya taradı SSD normal mi eskiden cok sürmezdi bir de temiz cıkarsa PC de virüs falan yoktur değil mi fresini kulanıyurum.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #10 ibrahimsmaet dedi: 4 saat oldu 512 fosya taradı SSD normal mi eskiden cok sürmezdi bir de temiz cıkarsa PC de virüs falan yoktur değil mi fresini kulanıyurum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı?
ibrahimsmaet dedi: 4 saat oldu 512 fosya taradı SSD normal mi eskiden cok sürmezdi bir de temiz cıkarsa PC de virüs falan yoktur değil mi fresini kulanıyurum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı?