ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... 4 saat 37 daka 546,620 gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... 512 demişim özür dilerim bin. gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... İptal edeceğim 0 virüs buldu bulcanı sanmam ne kadar sürceni hiç mi tahmin edemeyiz. Son düzenleme: 19 Kasım 2024
gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... 4 saat 37 daka 546,620 gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... 512 demişim özür dilerim bin. gorko dedi: Farklı bir antivirüsle denemenizdede fayda var. 512 mi 512 bin dosya mı? Genişletmek için tıkla... İptal edeceğim 0 virüs buldu bulcanı sanmam ne kadar sürceni hiç mi tahmin edemeyiz.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #12 ibrahimsmaet dedi: Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. 4 saat 37 daka 546,620 512 demişim özür dilerim bin. Genişletmek için tıkla... Normal. ibrahimsmaet dedi: Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. 4 saat 37 daka 546,620 512 demişim özür dilerim bin. İptal edeceğim 0 virüs buldu bulcanı sanmam ne kadar sürceni hiç mi tahmin edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum.
ibrahimsmaet dedi: Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. 4 saat 37 daka 546,620 512 demişim özür dilerim bin. Genişletmek için tıkla... Normal. ibrahimsmaet dedi: Sabah Kaspersky güvenli moda tam tarama yapmıstım trojan Win32 host 2 gen buldu malwere ile tam tarama yapsyım dedim. 4 saat 37 daka 546,620 512 demişim özür dilerim bin. İptal edeceğim 0 virüs buldu bulcanı sanmam ne kadar sürceni hiç mi tahmin edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #13 gorko dedi: Normal. Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam tahmini ne zaman biter galiba 2 3 saate sürecek gibi. gorko dedi: Normal. Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Kaspersky 2milyon dosya taramıstı galiba malwere 2 milyon dosyamı tarayacak. Son düzenleme: 20 Kasım 2024
gorko dedi: Normal. Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam tahmini ne zaman biter galiba 2 3 saate sürecek gibi. gorko dedi: Normal. Riske atmayın devam edin bence. Fakat Kaspersky temizlemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Kaspersky 2milyon dosya taramıstı galiba malwere 2 milyon dosyamı tarayacak.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #14 ibrahimsmaet dedi: Tamam hocam tahmini ne zaman biter galiba 2 3 saate sürecek gibi. Hocam bir de Kaspersky 2milyon dosya taramıstı galiba malwere 2 milyon dosyamı tarayacak. Genişletmek için tıkla... Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten.
ibrahimsmaet dedi: Tamam hocam tahmini ne zaman biter galiba 2 3 saate sürecek gibi. Hocam bir de Kaspersky 2milyon dosya taramıstı galiba malwere 2 milyon dosyamı tarayacak. Genişletmek için tıkla... Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #15 gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Hitman. Pro ve KVRT kulansam olur mu SSD'ye yazık xd. gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Bir de yasavladı baya. gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz.
gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Hitman. Pro ve KVRT kulansam olur mu SSD'ye yazık xd. gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Bir de yasavladı baya. gorko dedi: Bayağı fazlaymış ya uzun sürer, Malwarebytes biraz daha derin tarayabilir. Gece taramaya bırakın sabah biter zaten. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #16 ibrahimsmaet dedi: Hitman. Pro ve KVRT kulansam olur mu SSD'ye yazık xd. Bir de yasavladı bayağı. Maalesef olmaz. Genişletmek için tıkla... Tabii, siz bilirsiniz. Kaspersky temizlemiştir büyük olasılıkla.
ibrahimsmaet dedi: Hitman. Pro ve KVRT kulansam olur mu SSD'ye yazık xd. Bir de yasavladı bayağı. Maalesef olmaz. Genişletmek için tıkla... Tabii, siz bilirsiniz. Kaspersky temizlemiştir büyük olasılıkla.