Malwarebytes tam tarama yarıda kesilirse ne olur?

Makaleler
1
Malwarebytes'den tam tarama seçeneğini seçip taratmaya başlattım. 3 saat 15 dk gibi bir sürenin sonunda 186.085'e ulaşmıştı. 15 dk daha geçince toplam taranan dosya 186.095 olmuştu. Ben de dayanamadım ve iptal ettim. Bu gelinen sürece kadar hiçbir virüslü dosya algılamadı. Sizce hata mı yaptım? Baştan mı taratmalıyım? Yoksa gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu ana bulmadığı bulmayacağı anlamına gelmez. Kimse bunun garantisini veremez. O yüzden 0'dan başlatın.

Şu ana bulmadığı bulmayacağı anlamına gelmez. Kimse bunun garantisini veremez. O yüzden 0'dan başlatın.

Tamam teşekkür ederim. Defender yaklaşık 500-700 bin arası dosya tarıyordu. Malwarebytes bunu ne kadar sürede tarar? Çok yavaş tarıyor çünkü.

Ve şunu belirteyim. İstemeden ilk başta hızlı tarama yaptırdım. 200 bin dosyayı çok kısa sürede taradı ve hiç tehlikeli dosya bulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam teşekkür ederim. Defender yaklaşık 500-700bin arası dosya tarıyordu. Malware bunu ne kadar sürede tarar? Çok yavaş tarıyor çünkü.

Biraz daha uzun sürer diye tahmin ediyorum. Defender'e maalesef fazla güvenmeyin. Yavaş taramasının nedeni; ya HDD kullanıyorsunuzdur ya da çok fazla doludur bilgisayarın hafızası.

Biraz daha uzun sürer diye tahmin ediyorum. Defender'e maalesef fazla güvenmeyin. Yavaş taramasının nedeni; ya HDD kullanıyorsunuzdur ya da çok fazla doludur bilgisayarın hafızası.

Evet maalesef HDD kullanıyorum. Şimdi başlatmak yerine sabah başlatsam daha iyi olur, akşam açık kalması pek hoş karşılanmıyor ailemde.

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. sorununuz düzeldi mi?

Evet düzeldi hocam. Biraz daha bilgi alınca, Malwarebytes yerine Kaspersky indirdim ve onunla taratınca içim rahat etti. Hiçbir sorun bulmadı neyse ki ve sorunum çözüldü.
-cevap vermem bu sefer de benim uzun sürdü, asıl siz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…