Malwarebytes tarama sonucu nasıl?

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, tarama yaptım şu şekilde 1 şey buldu.

Riskware.SilentAll malware diyor.
Konumu Team Viewer/ ID_RESET.EXE. Bir sorun olur mu yani false positive olabilir mi? Kasma donma anormallik yok öylesine yaptım taramayı bilgisayarcı kurmuştu Team Viewer'ı bir şey olursa yardım ederiz diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, tarama yaptım şu şekilde 1 şey buldu.

Riskware. Silentall malware diyor.
Konumu Team viewer/ ID_RESET.EXE. Bir sorun olur mu yani false positive olabilir mi? Kasma donma anormallik yok öylesine yaptım taramayı bilgisayarcı kurmuştu Team Viewer'ı bir şey olursa yardım ederiz diye.

Team Viewer'den sorun olmaz ya.

Riskware/Silentall bir dosya enfektörü olarak sınıflandırılır.
Yani kodunu diğer programlara veya dosyalara ekleyerek yayılma yeteneğine sahip bir kötü amaçlı yazılım türüdür. Tespit edilen dosyayı karantinaya alıp sil. Team Viewer kendi sitesinden tekrar kendin kur en temizi.

Yani kodunu diğer programlara veya dosyalara ekleyerek yayılma yeteneğine sahip bir kötü amaçlı yazılım türüdür. Tespit edilen dosyayı karantinaya alıp sil. Team Viewer kendi sitesinden tekrar kendin kur en temizi.

Karantinaya aldım ama sildim mi bilmiyorum direk sildim uygulamayı karantinaya aldıktan sonra.

Bir de false positive olabilir mi, Kaspersky ile tarıyorum şu an sonuçları söylerim. Başta Kaspersky girerken Avast algıladı aynı anda olmaz diye sanırım ama hiçbir zaman Avast yüklemedim nasıl oluyor?

Karantinaya aldım ama sildim mi bilmiyorum direk sildim uygulamayı karantinaya aldıktan sonra.

Bir de false positive olabilir mi, Kaspersky ile tarıyorum şu an sonuçları söylerim. Başta Kaspersky girerken Avast algıladı aynı anda olmaz diye sanırım ama hiçbir zaman Avast yüklemedim nasıl oluyor?

Bilgisayarcı Avast'ta kurmuş olmasın? Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.

Bilgisayarcı Avast'ta kurmuş olmasın? Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.

Olabilir. Malwarebytes ile tarama yaptığımda tek dediğimi buldu Kaspersky'da tehdit bulmadı güvenli mod ne bilmiyorum gerek var mı?

Kaspersky silip tekrar yükledim Avast uyarısı vermedi (Avast temizleme yükledim hallettim) ama dediğim gibi hiç hatırlamıyorum indirdiğimi bilgisayarcının da kurduğunu zannetmiyorum.

Olabilir. Malwarebytes ile tarama yaptığımda tek dediğimi buldu Kaspersky'da tehdit bulmadı güvenli mod ne bilmiyorum gerek var mı?

Kaspersky silip tekrar yükledim Avast uyarısı vermedi (Avast temizleme yükledim hallettim) ama dediğim gibi hiç hatırlamıyorum indirdiğimi bilgisayarcının da kurduğunu zannetmiyorum.

Bilgisayarcı kurmuştum büyük ihtimalle, güvenli modda yaparsanız virüs engelleyemez Anti-Virüs'ü.
Tekrardan güvenli modda yapmanız önemli o yüzden dolayı.

Bilgisayarcı kurmuştum büyük ihtimalle, güvenli modda yaparsanız virüs engelleyemez Anti-Virüs'ü.
Tekrardan güvenli modda yapmanız önemli o yüzden dolayı.
Teşekkürler hocam cevabınız için ama hata vb birşey olduğunu düşünmeye başladım nedense malwarebytes kaspersky ile normal taradım sorun olmadı zaten (güvenli modda değil) çünkü bilgisayarı aldığım günden beri o program var ve sorun olmadı zararı yok yani. Şey olabilir mi virüs gidip o dosyanın içine saklandıysa öyle birşey mümkün mü?

Teşekkürler hocam cevabınız için ama hata vb bir şey olduğunu düşünmeye başladım nedense Malwarebytes Kaspersky ile normal taradım sorun olmadı zaten (güvenli modda değil) çünkü bilgisayarı aldığım günden beri o program var ve sorun olmadı zararı yok yani. Şey olabilir mi virüs gidip o dosyanın içine saklandıysa öyle bir şey mümkün mü?

Anti-Virüs yokken indirmişsinizdir dosyayı, Anti-Virüs indikten sonra da çalıştırmadığınız için uyarı vermemiştir.
Tam taramada çıkmış bu yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı