Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben dün gece bilgisayarımda Malwarebytes ile güvenli modda Custom Scan başlattım ancak tarama 25 saatten beri devam ediyor ve daha 460.000 dosya civarı taradı. En son yaptığım Custom Scan'de 1.400.000 dosya taradı ve sadece 8 saat sürdü. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben dün gece bilgisayarımda Malwarebytes ile güvenli modda Custom scan başlattım ancak tarama 25 saatten beri devam ediyor ve daha 460.000 dosya civarı taradı. En son yaptığım Custom Scan'de 1.400.000 dosya taradı ve sadece 8 saat sürdü. Sizce ne yapmalıyım?
Ama virüs var biliyorum olduğunu sizce daha alternatif bir çözüm var mı hatta iki gün önce malwarebytes ı durdurdu o virüs ne olduğunu bilmiyorum ne yapacağımı da
Yok bilgisayarı ben 5 sene önce aldım bayağı virüs vardı ilk taramamda ama bu bilgisayar benden az çekmedi.
Ama virüs var biliyorum olduğunu sizce daha alternatif bir çözüm var mı hatta iki gün önce Malwarebytes'ı durdurdu o virüs ne olduğunu bilmiyorum ne yapacağımı da.