KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 26 Ocak 2025 #1 Bu şekilde bir şeyleri silmemi gösteren bir ekran çıktı. Bunlar nedir? Bilmediğimden silmeden atladım çünkü sayfalarca bir sürü ne olduğunu anlamadığım dosya var.
Bu şekilde bir şeyleri silmemi gösteren bir ekran çıktı. Bunlar nedir? Bilmediğimden silmeden atladım çünkü sayfalarca bir sürü ne olduğunu anlamadığım dosya var.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.226 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Bilgisayarınızda virüs olabilecek potansiyel zararlılar. Potansiyel zararlılar diyorum çünkü bu attığınız SS'te görünenler kesin zararlı işaretlenmemiş. Kısaca sistemde bulunan virüsleri, olası virüsleri gösteren ekran burası.
Bilgisayarınızda virüs olabilecek potansiyel zararlılar. Potansiyel zararlılar diyorum çünkü bu attığınız SS'te görünenler kesin zararlı işaretlenmemiş. Kısaca sistemde bulunan virüsleri, olası virüsleri gösteren ekran burası.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 26 Ocak 2025 #3 Kesin zararlı olarak işaretlenmemiş, üstteki arkadaşın anlattığı gibi potansiyel yazılımlar. False Positive olma ihtimalide var.
Kesin zararlı olarak işaretlenmemiş, üstteki arkadaşın anlattığı gibi potansiyel yazılımlar. False Positive olma ihtimalide var.