Malwarebytes Türkiye'den çekildi mi?

Cefes

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3600
Msi B550M Pro Vdh Wifi
Saphire RX580 8 Gb 256 Bit
CORSAIR CORSAIR VENGEANCE RGB RS 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram
Asus vg278qr
Gamepower Ursa
Logitech G915TKL
Gamepower Medusa
Titan 5 BTMI 2+1
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

GoodbyeDPI kurmak istedim buradan indirdim sonra bilgisayarımın garip davranışlarından sonra virüs şüphesi doğdu ve mrt hızlı tarama ve Kaspersky tam tarama başlattım bir yandan aklıma Malwarebytes geldi sitesine girip indir dediğimde ekteki sayfa açılıyor.
Malwarebytes Türkiye'den çekildi mi?

1747764056404.png

Dosya Ekleri

• 1747764047625.png
    1747764047625.png
    42,4 KB · Görüntüleme: 105
Türkiye'den çekilmesiyle bunun bir alakası yok. PlayStation'da Türkiye'den çekildi ama sayfasına girip gezebiliyorsun.

Türkiye'den çekilmesiyle bunun bir alakası yok. PlayStation'da Türkiye'den çekildi ama sayfasına girip gezebiliyorsun.
Sayfada geziyorum sorun yok ama indirmek istediğimde ekteki hatayı veriyor. Ne yapabilirim.

Çekilmedi, GoodbyeDPI engelliyor muhtemelen. Böyle hatalara neden olabiliyordu. Kapatıp dener misin?
Kapatmak için service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
GoodbyeDPI sildim ona ait bir şey kalmadı.

Gariptir ki az önce ben de denedim. VPN açık indi ama kapalıyken inmedi. MW erişim engeli getirmemiş ama kullandıığı CDN yapısında erişim engeli olabilir.

Gariptir ki az önce ben de denedim. VPN açık indi ama kapalıyken inmedi. MW erişim engeli getirmemiş ama kullandıığı CDN yapısında erişim engeli olabilir.

1747764738307.png

Şimdi WARP ile denedim hala aynı, ekte anlık Kaspersky taraması mevcut 4 tehditi inceledim onlarda bir sorun yok ama 1838 olay içime kuşku düşürdü.

Windows PC için indiremiyorum, aynı hatayı veriyor. Fakat diğer platformlar için indirme linklerinde sıkıntı yok. Garip.

Biraz olsun rahatladım. GoodbyeDPI'dan sonra olduğunu sandım. Kaspersky taramam bitsin detaylıca inceleyeceğim eğer şüphelenirsem yine buradan yardım alırım. Hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı