Malwarebytes uyarısı virüs mü?

Erosthanes

Hectopat
Daha fazla  

Belirli aralıklarla şöyle bir şey engelleniyor, bu nedir? Kökten nasıl engelleyebilirim?

Kanka sen antivirüse güven büyük ihtimal ile malwaredir.

Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruması bu. Sağ kısımda yazan siteye bağlanmanı engelliyor. Garip bir eklenti yüklü mü tarayıcıda? O siteye yönlendirmeye çalışıyor olabilir.

Malwarebytes'in gerçek zamanlı koruması bu. Sağ kısımda yazan siteye bağlanmanı engelliyor. Garip bir eklenti yüklü mü tarayıcıda? O siteye yönlendirmeye çalışıyor olabilir.

Ekli olan uzantılar bunlar.

Ücretsiz VPN'i kaldırıp dener misin? En şüphelisi o.

Önceden de kullanıyordum, masaüstüne falan da indirmiştim bunca zamandır hiç kötü yanını görmedim. Kaldırdım bakalım. Kaldırmadan önce de bir süre gelmedi şu anlık.

Ücretsiz VPN'i kaldırıp dener misin? En şüphelisi o.

Kaldırdım, bir süreden beri gelmiyordu yine geldi.

Son düzenleme:
Kaldırdım, bir süreden beri gelmiyordu yine geldi.
Hocam siteye girip bakmaya çalıştım ama siteye girilmiyor. Zararlı birşey olduğunu sanmıyorum o yüzden Manage Exclusions kısmından site engelini kaldırın. uBlock lite eklentisini kurun tarayıcıya.

Hocam siteye girip bakmaya çalıştım ama siteye girilmiyor. Zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden manage exclusions kısmından site engelini kaldırın. uBlock Lite eklentisini kurun tarayıcıya.

Bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…