Malwarebytes virüs buldu

Virüs programlarının beyni yoktur onlar insanlar tarafından yapılan belirli kurallara dosyaları kontrol eden programlardır. Hata yapabilirler. Oynadığım oyunda işime yarayacak çok basit bir program yazdım ve virüs programım ona virüs virüs diyor ama sizce bunun gerçekten virüs olma, bilgisayarıma zarar verme ihtimali var mı ? Programı zaten ben yazmışım. Kısaca virüs programlarına çok bel bağlamayın, bir şeyin virüs olup olmadığını anlamanın en kolay yolu sağduyu ve araştırmadır. Örneğin sizin durumunuzda dünyanın en büyük oyuncu ekipmanı üreticilerinden biri olan MSI'ın resmi websitesinden indirdiğiniz dosyada virüs olma ihtimali var mı ? Tabi ki yok.

Virüs programlarının beyni yoktur onlar insanlar tarafından yapılan belirli kurallara dosyaları kontrol eden programlardır. Hata yapabilirler. Oynadığım oyunda işime yarayacak çok basit bir program yazdım ve virüs programım ona virüs virüs diyor ama sizce bunun gerçekten virüs olma, bilgisayarıma zarar verme ihtimali var mı? Programı zaten ben yazmışım. Kısaca virüs programlarına çok bel bağlamayın, bir şeyin virüs olup olmadığını anlamanın en kolay yolu sağduyu ve araştırmadır. Örneğin sizin durumunuzda dünyanın en büyük oyuncu ekipmanı üreticilerinden biri olan MSI'ın resmi web sitesinden indirdiğiniz dosyada virüs olma ihtimali var mı? Tabii ki yok.

Pekala hocam içimi gerçekten rahatlattınız teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı