Malwarebytes virüs buldu

Virüs programlarının beyni yoktur onlar insanlar tarafından yapılan belirli kurallara dosyaları kontrol eden programlardır. Hata yapabilirler. Oynadığım oyunda işime yarayacak çok basit bir program yazdım ve virüs programım ona virüs virüs diyor ama sizce bunun gerçekten virüs olma, bilgisayarıma zarar verme ihtimali var mı ? Programı zaten ben yazmışım. Kısaca virüs programlarına çok bel bağlamayın, bir şeyin virüs olup olmadığını anlamanın en kolay yolu sağduyu ve araştırmadır. Örneğin sizin durumunuzda dünyanın en büyük oyuncu ekipmanı üreticilerinden biri olan MSI'ın resmi websitesinden indirdiğiniz dosyada virüs olma ihtimali var mı ? Tabi ki yok.

Pekala hocam içimi gerçekten rahatlattınız teşekkür ediyorum.

Pekala hocam içimi gerçekten rahatlattınız teşekkür ediyorum.

Yine de silmenizi öneririm. Virüs değil de yavaşlatan veya sistemi yönetmeye çalışan bir eklenti olabilir.

Ayrıca dün basit bir .bat virüsünü Kaspersky orta derecede virüs algıladı.

False positive deriz bu tür olaylara eğer merak ediyorsanız terimi. Bir sonraki sefere kullanırsınız Virüs bulundurmayan, tehlikesi olmayan dosyalara false positive denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…