Kaspersky kurulu olduğu için Malwarebytes'ı kurmak istemiyorum. Kaspersky Rescue Disk'te olduğu gibi Malwarebytes'ın da kurulmadan tarama yapan aracı var mı?
Malwarebytes maalesef kurulumsuz sürümü yok. Normal sürümünü indirip, koruma ayarlarını ve otomatik başlama ayarını kapatarak, sadece tarama için kullanabilirsiniz.
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.
www.malwarebytes.com
Tarama yapacağınız zaman kullanırsınız. Onun dışında görev çubuğundan uygulamayı kapatmayı unutmayın.
The Malwarebytes Support Tool troubleshoots, repairs, and resolves issues with Malwarebytes for Windows. If you're experiencing a technical issue with Malwarebytes for Windows, you can use the Malw...
support.malwarebytes.com
Malwarebytes önce normal kaldırmanı öneriyor. Bunun içinde BC Uninstaller kullanabilirsin.
Bulk Crap Uninstaller (veya BCUninstaller) ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program kaldırıcıdır. Minimum kullanıcı girdisi ile büyük miktarda uygulamayı kaldırmada başarılıdır. Artıkları temizleyebilir, sahipsiz uygulamaları tespit edebilir...
Kaspersky kurulu olduğu için Malwarebytes'ı kurmak istemiyorum. Kaspersky Rescue Disk'te olduğu gibi Malwarebytes'ın da kurulmadan tarama yapan aracı var mı?
Bendede Kaspersky kurulu ihtiyacım olduğunda Kaspersky ile birlikte kullanıyorum işim bitince Malwarebytes'in kaldırıcısı ile bilgisayarımdan kaldırıyorum sorun olmuyor.