D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlari dün 10 tane virüs buldu Malwarebytes. Bunların birkaçında karantinada yazıyor. Bu karantinadaki dosyaları nasıl silebilirim?
Merhaba arkadaşlari dün 10 tane virüs buldu Malwarebytes. Bunların birkaçında karantinada yazıyor. Bu karantinadaki dosyaları nasıl silebilirim?
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Mayıs 2021 #2 Sağ üstte hepsini seç var sağ alttan sil var. Artı 0 Eksi
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #3 Programın ana sayfasında "Detection History" başlıklı bölümden hepsini seçip sil diyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #4 Bazı bulunan virüsler yeniden başlatma ile gidecek. Karantinadaki dosyaları da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Bazı bulunan virüsler yeniden başlatma ile gidecek. Karantinadaki dosyaları da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #5 Oresou dedi: Programın ana sayfasında "detection history" başlıklı bölümden hepsini seçip sil diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte burada yok. Artı 0 Eksi
Oresou dedi: Programın ana sayfasında "detection history" başlıklı bölümden hepsini seçip sil diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte burada yok.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #6 O zaman silinmişler hocam. Farkındaysanız alt tarafta karantinada bir şey olmadığını belirtiyor program. Artı 0 Eksi
O zaman silinmişler hocam. Farkındaysanız alt tarafta karantinada bir şey olmadığını belirtiyor program.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #7 Silindiğini tam anlayamadım işte o yüzden sordum burada bir şey yoksa silinmiş demek ya da bir kez daha taratayım. Artı 0 Eksi
Silindiğini tam anlayamadım işte o yüzden sordum burada bir şey yoksa silinmiş demek ya da bir kez daha taratayım.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #8 dutyd dedi: Silindiğini tam anlayamadım işte o yüzden sordum burada bir şey yoksa silinmiş demek ya da bir kez daha taratayım. Genişletmek için tıkla... Size kalmış, garantiye almak için yapabilirsiniz hatta güvenli moda girerek. Artı 0 Eksi
dutyd dedi: Silindiğini tam anlayamadım işte o yüzden sordum burada bir şey yoksa silinmiş demek ya da bir kez daha taratayım. Genişletmek için tıkla... Size kalmış, garantiye almak için yapabilirsiniz hatta güvenli moda girerek.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #9 Oresou dedi: Size kalmış, garantiye almak için yapabilirsiniz hatta güvenli moda girerek. Genişletmek için tıkla... Virüs bulmadı demek ki temizlenmiş. Artı 0 Eksi
Oresou dedi: Size kalmış, garantiye almak için yapabilirsiniz hatta güvenli moda girerek. Genişletmek için tıkla... Virüs bulmadı demek ki temizlenmiş.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 10 Mayıs 2021 #10 Er73748 dedi: Bazı bulunan virüsler yeniden başlatma ile gidecek. Karantinadaki dosyaları da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Forumda uzmanim.net yasaklı değil miydi? @Er73748 Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Bazı bulunan virüsler yeniden başlatma ile gidecek. Karantinadaki dosyaları da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Forumda uzmanim.net yasaklı değil miydi? @Er73748