Malwarebytes virüsleri silmiş mi?

Yaser Efe

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben sün akşam bir konu açtım DC hesabım çalındı diye. Sonra Malwarebytes'i indirdim. Geceden açık bırakmıştım, bilgisayar uyku moduna doğru almış kendini yavaş yapmış ve bitmemiş. Sonra okula gitmem gerekiyordu pause deyip kapattım. (kapatmadan önce 15 tane virüslü dosya gözlemledi.) Şimdi daha yeni açtım, aynı sayıdan devam ediyor ama virüslü dosyalara baktığımda 0 gösteriyor. Cidden sadece bunun için baştan mı başlatmalıyım?

Sen bilirsin silmisse siler.

Hala işlmeci kullanımı yüksekse formatla ve bir daha Full tarat.

Eğer emin değilseniz hala şüpheniz varsa Windows r yapın mrt yazın tam tarama yapın.

Karantina yerine bakın. Eğer orda varsa hepsini seçip silin. Eğer yoksa silinmiştir.

Düzenleme: Eğer halen şüphe duyuyorsanız başka anti-virüslerle tarama yapabilirsiniz. Örnek Kaspersky.

Karantina yerine bakın. Eğer orda varsa hepsini seçip silin. Eğer yoksa silinmiştir.

Düzenleme: Eğer halen şüphe duyuyorsanız başka anti-virüslerle tarama yapabilirsiniz. Örnek Kaspersky.
Kasperksy paralı galiba windows güvenliğine girdiğimde başlatmadan önce bayağı vardı az önce baktım hep tik vardı yani hiç uyarı yoktu.

Eğer emin değilseniz hala şüpheniz varsa Windows r yapın mrt yazın tam tarama yapın.
Hocam onu biliyorumda o da aynı malwarebytes işlemini görür dimi?

Paralı değil? Kaspersky Free var hocam.

Dün akşam bakmıştımda hiç bedava seçeneğini bulamamıştım. Bu arada hocam arkadaşın dediği gibi mrt yapsam aynı işlemi görür mü
MRT önermem bilgisayarımda BitcoinMiner virüsü vardı MRT kullandım ve tespit etmedi. En temizinden bence Kaspersky tam tarama olacaktır.

Dün akşam bakmıştımda hiç bedava seçeneğini bulamamıştım. Bu arada hocam arkadaşın dediği gibi mrt yapsam aynı işlemi görür mü
eğer discorddan birisinin gönderdiği bişeyi açtıysanız hesabınız çalındıysa kurtuluşu yok format atmanız lazım ama mrt yide deneyin olmadı bitdefender deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…