Şuanlık Hitman Pro'yu indiriyorum. Gerçek e-postamı vermek istemediğimden geçici e-posta kullanacağım. 30 günlük ücretsiz deneme var. 30 günün sonunda para çeker mi?
Hitman Pro ücretsiz mi? Ayrıca hitmanpro.com sitesi güvenilir mi?
Şu anlık Hitman Pro'yu indiriyorum. Gerçek e-postamı vermek istemediğimden geçici e-posta kullanacağım. 30 günlük ücretsiz deneme var. 30 günün sonunda para çeker mi?
Hocam Hitman Pro güvenilirdir. Hitman Pro Anti-Malware'dir yani tarama yaptıktan sonra silin. Eğer kredi kartınızı vermediyseniz hiçbir şekilde para çekmez.
Hocam Hitman Pro güvenilirdir. Hitman Pro Anti-Malware'dir yani tarama yaptıktan sonra silin. Eğer kredi kartınızı vermediyseniz hiçbir şekilde para çekmez.
Bir de ben "sadece 1 kere tara" seçeneğini seçtim. Sonrasında direkt taradı. Sadece 'download' klasöründen uygulamayı sildim. Başka bir yere kurulmamıştır değil mi?
20 tane cookie buldu. Onun dışında herhangi bir virüs bulmadı.
Bir de ben "sadece 1 kere tara" seçeneğini seçtim. Sonrasında direkt taradı. Sadece 'download' klasöründen uygulamayı sildim. Başka bir yere kurulmamıştır değil mi?
20 tane Cookie buldu. Onun dışında herhangi bir virüs bulmadı.